Personel Alımı

Sağlık Bakanlığı danışman alımı ilanı yayınlandı

Sağlık Sisteminin Güçlendirilmesi ve Desteklenmesi Projesi kapsamında Sağlık Bakanlığı Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu’nda istihdam edilmek üzere aşağıda işin adı kısmında belirtilen alanda Rapor Bazlı danışman hizmet alımı yapılacaktır.

Alım yapılacak personel: Alan Uzmanı – Yalın Yönetim (Stok) Rapor Bazlı Bireysel Danışman

BAŞVURUDA BU HUSUSLARA DİKKAT

Dünya Bankası Satın Alma Kılavuzu Uygunluk başlığı altında 1.13(d) bendi gereğince; adaylar arasında 657 Devlet Memurları Kanunu kapsamında çalışanlar var ise; başvurularından 6 ay önce memuriyetle ilişiklerinin kesilmiş olması gerekmektedir. Memuriyetle ilişiği olan adayların başvuruları değerlendirmeye alınmayacaktır.

Not: Başvuru için gerekli orijinal belgeler, adayların işe kabul edilmeleri kesinleştikten sonra sözleşme aşamasında kendilerinden istenilecektir.

Başvuruda bulunan adaylardan sadece kısa listeye kalanlara e-posta yoluyla geri bildirim yapılacaktır.

Başvuru tarihi ve yeri: Sağlık Bakanlığı Rapor Bazlı danışman hizmet alımı başvuruları 5 Ocak 2017 tarihinde saat 18.00’da sona erecektir. Başvuruların aşağıda yer alan posta adresine elden/posta yoluyla ulaştırılması gerekmektedir.

Posta Adresi: T.C. Sağlık Bakanlığı Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Stok Takip ve Analiz Daire Başkanlığı Nasuh Akar Mah. Ziyabey Cad. 1407. Sokak  No:4 06520 Balgat / ANKARA

 

Bir Yorum