Personel Alımı

Sağlık Bakanlığı Sağlıklı ve Bilinçli Toplum Çalışmaları Kapsamında Danışman Alıyor

Sağlık Bakanlığı resmi sitesinde yayımlanan duyuru ile Sağlıklı ve Bilinçli Toplum Çalışmalarına Yönelik TV Programı hazırlanması için danışman alınacağını duyurdu.

Sağlık Bakanlığı tarafından yayımlanan duyuru şöyle:

“Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti, Sağlık Sisteminin Güçlendirilmesi ve Desteklenmesi Projesinin finansmanı için Dünya Bankasından bir ikraz sağlamıştır. İkrazın bir bölümü danışmanlık hizmetlerinin finansmanı için kullanılacaktır.

Danışmanlık Hizmetlerinin (Hizmetler) kapsamı aşağıdaki gibidir: sağlıklı ve bilinçli toplum çalışmaları kapsamında, halkın sağlıklı ortamlarda yaşaması, sağlıklı beslenmesi, erken teşhis ile hastalıklarından korunması ve sağlık konusunda doğru bilgileri almaları hedefine yönelik olarak, ulusal yayın yapan bir kanalda hafta içi her gün yayınlanmak üzere bir TV programı (film belgesel) hazırlattırılacaktır. İşin süresi yaklaşık 30 gündür.

T.C. Sağlık Bakanlığı, Sağlığın Geliştirilmesi Genel Müdürlüğü uygun danışmanlık firmalarını (“Danışmanlık Firmaları”), adı geçen hizmetleri sağlamaya yönelik olarak ilgi bildiriminde bulunmaya davet etmektedir. İlgilenen Danışmanlık Firmaları Hizmetleri yerine getirmek üzere istenen deneyime ve niteliklere sahip olduklarını gösteren bilgi ve belgeleri sağlamalıdırlar. Bu bilgi ve belgeler broşür gibi görsel unsurlar içeren, firmanın genel ve görev alanındaki deneyimine odaklanan ve son beş yılda görevle ilgili tamamlanmış sözleşmelerin/işlerin aydınlatıcı bir özetini kapsayan bir portföy içinde sunulmalıdır.

Kısa liste için yeterlilik tespitinde firmalarda, (i) asgari son 5 yıldır, özellikle kamuoyu bilgilendirmeye yönelik uzun ve/veya kısa metrajlı film,veya TV programı kamu spotu ve benzeri çalışmalar yapmış olmak üzere film sektöründe yer almış/almakta olma; (ii) son üç yıl içinde ihale konusu işe benzer nitelikte bir TV programını ulusal yayın yapan bir TV kanalında yüksek izlenme oranıyla yayınlamış olma; (iii) ilgili sektörde ihale konusu işe benzer projeleri yürütebilecek idari ve personel kapasitesine sahip olma şartları aranacaktır.

İlgilenen Danışmanlık Firmalarının, Temmuz 2014’te revize edilen Ocak 2011 baskısı “Dünya Bankası Borçluları Tarafından Danışmanların Seçilmesi ve İstihdamı” başlıklı Kılavuzun (“Danışmanlık Kılavuzu”), Dünya Bankasının “menfaat çatışmasına” ait politikasının açıklandığı 1.9 numaralı paragrafına dikkat etmeleri gerekmektedir.”

Başvuru İşlemlerinin Yapılması:

Sağlıklı ve Bilinçli Toplum Çalışmalarına Yönelik TV Programı (Film Belgesel) Hazırlanması Danışmanlık Hizmet Alımı – içeren bir başvuru mektubuyla birlikte en geç 29/05/2017 tarihinde saat 18.00’a kadar “Kızılırmak Mahallesi, Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi, No:39, Protokol Plaza, Kat:4 Çukurambar- Çankaya/ANKARA”  elden, postayla, elektronik postayla veya faksla ulaştırmaları gerekmektedir.

Bir Yorum

  1. Bu ne Allah aşkına aylardır atama bekliyoruz. Sağlık Bakanlığı bizi oyalayıp duruyor.aylarfır danışman alınıp duruyor el insaf ya bu kadar insanı aylardır perişan ettiniz. İçimiz dışımız danışman oldu.

  2. Ya neden hala alımlar başlamadı illa ağzımızı bozduracaklar hadi artık ya mayısın ortasındayız nezaman olacak atama bakan duysun bi cevap versin böyle umursamazlık olamaz bukadar insan bakanın ağzından çıkacak kelimeyi bekliyoruz ayıptır ya bi açıklama bi haber hicbisey yok