Personel Alımı

Sağlık Bakanlığı THSK Danışman Alımı Yapıyor

Sağlık Bakanlığı Türkiye Halk Sağlığı Kurumu (THSK), Sağlık Sisteminin Güçlendirilmesi Projesi kapsamında danışman alımı yapıyor.

Danışmanlar Proje süresince tam zamanlı olarak istihdam edilecek. Sözleşmeler İdarenin ihtiyacına, danışmanın performansına ve finans kaynağının durumuna göre Proje süresince yıllık olarak yenilenebilecek.

İşin Eylül 2017 içinde başlatılması planlanmaktadır.

Adaylarda Aranılan Nitelikler:

* İngilizce eğitim veren 4 yıllık bir üniversiteden lisans ya da yüksek lisans mezunu olmak

* İngilizce alanında son beş yılda KPDS, ÜDS ve/veya YDS en az 80 puan almış olmak veya ÖSYM tarafından eşdeğerliği kabul edilen uluslararası yabancı dil sınavlarından bunlara eşdeğer puan almış olmak, (İdare tarafından talep edilmesi durumunda belgelendirilecektir)

* İngilizce ve Türkçe dilinde ileri düzeyde yazma ve konuşma kabiliyetine sahip olmak, (Kısa listeye giren adaylar arasında mülakat yapılarak ölçülecektir)

* Kamuda veya özel sektörde en az 3 yıl çalışmış olmak

* Dünya Bankası, Birleşmiş Milletler Kurumları, Avrupa Birliği gibi uluslararası kuruluşlar tarafından destekli Projelerde çalışmış olmak tercih sebebidir

* Sağlık alanındaki projelerde çalışmış olmak tercih sebebidir

* MS Office uygulamalarına hâkim, sunum ve rapor hazırlama konularında yeterli olmak

* Seyahat engeli olmamak

* Erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmamak

Başvuru Süreci:

* Adaylar, Türkçe hazırlayacakları özgeçmişlerini, telefon numarası, adres ve başvurdukları pozisyonun başvuru numarasını ve işin adını içeren bir başvuru mektubuyla birlikte en geç 14.08.2017 tarihinde saat 18.00’a kadar “Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Adnan Saygun Caddesi No: 55 E Blok 1. Kat Satınalma Birimi 06100 Sıhhiye, Ankara” adresine başvuru yapacaklar.