Personel Alımı

Sağlık Bilgi Sistemleri Genel Müdürlüğü Finans Danışmanı Alımı

Sağlık Bakanlığı Sağlık Bilgi Sistemleri Genel Müdürlüğü Finans Danışmanı Alımı yapacak. Sağlık Bilgi Sistemleri Genel Müdürlüğü’nün Sağlık Sisteminin Güçlendirilmesi ve Desteklenmesi Projesi kapsamında Finans Danışmanı İstihdam Edeceğine Dair duyuru Söz konusu müdürlüğün resmi internet sayfasından yayımlandı.

Son Başvuru Tarihi

Başvurular 10 Mayıs 2016 tarihi itibariyle başladı ve 23 MAyıs 2016 saat 18:00′ a kadar devam edecek.

Sağlık Bilgi Sistemleri Genel Müdürlüğü Finans Uzmanı Danışmanı Alımı için Aranılan Nitelikler

Başvuruda bulunacak adayların 4 yıl süre ile eğitim veren İşletme, maliye, iktisat veya ekonomi bölümlerinin birinden mezun olmuş olması, Finans ve Muhasebe ile ilgili alanlarda en az 5 senelik iş tecrübesine sahip olması, Finansal raporlama ve mali tabloların hazırlanması konularında 3 senelik iş tecrübesine sahip olması, Uluslararası yatırım ve kalkınma kuruluşları tarafından finanse edilen projelerde Finans Yönetimi ve Tediye Usulleri konusunda en az 5 senelik deneyime sahip olmaları, Mali tabloların hazırlanma ve analizi konusunda en az 1 senelik deneyime sahip olmaları, Dönemsel nakit akış planı, bütçe planlama ve hazırlama konularında 3 senelik deneyime sahip olmaları gerekiyor.

Başvurular T.C. Sağlık Bakanlığı Sağlık Bilgi Sistemleri Genel Müdürlüğü’nün Mithatpaşa Caddesi, No: 3 B Blok Kat:1/105 nolu oda 06434 Sıhhiye/ANKARA adresine yapılacak.