Personel Alımı

Savunma Sanayii Müsteşarlığına 67 Memur Alınıyor ! Başvurular Nasıl Yapılacak?

Savunma Sanayi Müsteşarlığı yayımladığı bir ilan ile ilgili birimlerinde görevlendirmek üzere sözleşmeli memur alımı yapacağını açıklamıştı. Kamupersoneli.net olarak söz konusu ilan hakkında tüm detayları, genel şartları ve başvuruların nasıl yapılacağını ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz.

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR

Savunma Sanayii Müsteşarlığı personel alım ilanında Proje Mühendisi (55 kişi), Proje Asistanı (7 kişi), Yönetici Asistanı (5 kişi) kadroları için personel alımı yapılacağı ifade edildi.

GENEL ŞARTLAR

* Proje Mühendisi Kadrosu için; Üniversitelerin belirtilen bölümlerinden mezun olmak. 22-29 Mayıs 2016 ve 21-28 Mayıs 2017 tarihlerinde yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavlarının (KPSS) birinden KPSS P(1) puan türünden en az 70 (yetmiş) puan almış olmak. Son müracaat tarihi itibariyle son iki yıl içerisinde Yabancı Dil Sınavı (YDS)’den İngilizce alanında en az 70 (yetmiş) puan almış olmak. 

* Proje Asistanı Kadrosu için; Üniversitelerin belirtilen bölümlerinden mezun olmak. 22-29 Mayıs 2016 ve 21-28 Mayıs 2017 tarihlerinde yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavlarının (KPSS) birinden KPSS P(1) puan türünden en az 65 (altmış beş) puan almış olmak. Son müracaat tarihi itibariyle son iki yıl içerisinde Yabancı Dil Sınavı (YDS)’den İngilizce alanında en az 60 (altmış) puan almış olmak. 

* Yönetici Asistanı Kadrosu için; Üniversitelerin belirtilen bölümlerinden mezun olmak. 22-29 Mayıs 2016 ve 21-28 Mayıs 2017 tarihlerinde yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavlarının (KPSS) birinden KPSS P(3) puan türünden en az 60 (altmış)  puan almış olmak. Son müracaat tarihi itibariyle son iki yıl içerisinde Yabancı Dil Sınavı (YDS)’den İngilizce alanında en az 50 (elli) puan almış olmak. 

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Savunma Sanayi Müsteşarlığı, tarafından yayımlanan sözleşmeli memur alım ilanına adaylar 28 Ağustos 2017 tarihine kadar başvuruları yapacaklardır. Söz konusu ilana adaylar Müsteşarlığın resmi sitesi üzerinden yapacaklardır.