Personel Alımı

SGK 400 Personel Alımı Başvuruları Devam Ediyor (Başvurular Nereye Yapılıyor)

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) 400 Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcısı Alımı için Elektronik Ortamda Başvurular Devam Ediyor. 
Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından istihdam edilecek olan 400 Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı için elektronik ortamda başvurular devam ediyor. SGK’dan yapılan açıklamaya göre kurum bünyesinde işlevini devam ettiren taşra teşkilatlarında görevlendirilmek üzere 400 Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcısı personel alınacağı, ilgili alımlara başvuruda bulunacak adayların sözlü sınava tabi tutulacağı SGK tarafından açıklanmıştı.

Son Başvuru Tarihi

Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcısı alımı için alınacak olan ön başvurular 6 haziran-20 haziran tarihleri arasında elektronik ortam vasıtasıyla gerçekleştirilecek. Sözlü sınava katılmaya hak kazanan adayların listesi SGK tarafından 22 Haziran 2016 tarihinde Kurumun resmi İnternet sitesinde yayımlanacak.

Giriş Sınavı Tarihi

SGK Denetmen Yardımcılığı’na Giriş Sınavı , 13 Temmuz – 22 Temmuz tarihleri arasında Başkent Ankara’da gerçekleştirilecek.

Başvurular Nereden Yapılır?

Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcısı Giriş Sözlü sınavı için başvuruda bulunacak adaylar “http://sinavbasvuru.sgk.gov.tr/” adresi üzerinden ilgili pozisyona başvuruda bulunabilirler. Başvuru sırasında talep edilecek belgeler, başvuru için genel şartlar ve daha fazla detay için sayfanın altında bulunan ilan duyurusu linkine tıklayabilirsiniz.

İlan Dosyası ve Detaylar

Bir Yorum