Personel Alımı

Tapu Kadastro 1500 Personel Alımı Hangi Kadrolarda Yapılacak?

Bayındır Memur-Sen Genel Başkanı Soner Can Tufanoğlu sosyal medya hesabından bir açıklama yapmıştı. Soner Can Tufanoğlu sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü 1500 personel alımı için Maliye Bakanlığından onay çıktığını ifade etmişti. 

Konu ile ilgili olarak Bayındır Memur-Sen Genel Başkanı Soner Can Tufanoğlu paylaşımında şu ifadelere yer vermişti;

“Toplu sözleşme kazanımlarımızdan Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğüne 1500 personel alımı Maliye Bakanlığınca onaylandı.”

TAPU 1500 PERSONEL ALIMI ATAMA TAKVİMİ

Daha sonra Çevre ve Şehircilik Bakanlığının bağlı kuruluşu Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü 1500 personel alımı takviminin detayları belli oldu. Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü 1500 personel alımı atama takvimini yine ilk olarak ziyaretçilerimize aktardık. Bugünkü yazımızda ise ziyaretçilerimize Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü 1500 personel alımının hangi kadrolarda gerçekleştirileceğini paylaşıyoruz.

TAPU 1500 PERSONEL ALIMI DETAYLARI

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü 1500 personel alımının 813’ü tekniker, 487’si büro personeli ve 200’ü arşiv uzmanı olarak gerçekleştirilecek. Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü 1500 personel alımı Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından merkezi yerleştirme yapılmak suretiyle yapılacak. Merkezi yerleştirme kapsamında alımlar 45 gün içinde tamamlanmış olacak. Ayrıca Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü 1500 personel alım ilanı Haziran ayında yayımlanacak.

Bir Yorum

  1. Kaci harita kadastro teknikeri olacak buna dair bir bilgi yok mu acaba

  2. tapu kadastro bölümü mezunları olarak bizlere ayrılan kadronun çok sayıda olmasını temenni ediyoruz.

  3. tapu kadastro bölümü mezunları olarak bizlere ayrılan kadronun çok sayıda olmasını temenni ediyoruz.

  4. Arkadaşlar büyük ihtimalle herkes her kadroya tercih yapabilecek kendi isteğine bağlı..

  5. eski hükümlüler suç işlemeye devam mı etsin sayın bakan?

  6. Harita kadastro mezunu kaç tekniker alınacak bilgisi verilirse çok memnun oluruz

  7. Arkadaş diğer kurumlar 2500 3000 memur alırken bizim kurum 800 küsür tekniker alıyor artık şu likaplar kapansın da teknikerler boşta gezmesin

  8. 813 teknikerden kaç tanesi tapu kadastro tekni̇kerleri̇ne veri̇lecek merak konusu daha detayli bi̇lgi̇ bekli̇yoruz bi̇z mezunlar.