Personel Alımı

Tarım Kredi Kooperatifleri Memur Alımı Başvuruları Devam Ediyor

Geçtiğimiz günlerde Tarım Kredi Kooperatifleri tarafından yayımlanan ilan ile Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği Genel Müdürlüğü Rehberlik ve Teftiş Kurulu Başkanlığı’nda istihdam edilmek üzere 10 (On) Müfettiş Yardımcısı alınacağı duyuruldu.

İlgili memur alım ilanına başvurular, 17 Temmuz 2017 tarihinde başladı ve devam ediyor.

Personel alım ilanına başvuru yapacak adayların; T.C. vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum olmamak, askerliğini yapmış veya erteletmiş olmak, yurdun her yerinde görev yapmasına engel sağlık problemi olmamak, 29 yaşından gün almamış olmak, Üniversitelerin en az dört yıllık öğretim veren Hukuk, Siyasal Bilgiler, İktisadi ve İdari Bilimler, İşletme, Maliye, Kamu Yönetimi ve Bankacılık gibi bölümleri, Ziraat Fakültelerinin Tarım Ekonomisi (Lisans) bölümü ile bunların yetkili makamlarca tanınmış Türkiye ve yabancı ülkelerdeki eşitlerinden birini bitirmiş olmak, 2017 KPSS’den en az 70 almış olmak şartlarına sahip olmaları gerekiyor.

Başvurular Ne Zaman Sona Erecek?

Tarım Kredi Kooperatifleri memur alım ilanına başvurular, 28 Temmuz 2017’ye kadar, Rehberlik ve Teftiş Kurulu Başkanlığı’na şahsen yapılacak.

Gereken Belgeler:

*  Nüfus cüzdanının tasdikli sureti

* Yüksek Öğrenim Diplomasının veya bitirme belgesinin aslı veya tasdikli sureti

* 4,5x 6 ebadında 2 adet yeni çekilmiş fotoğraf

*  2017 yılı KPSS sonuç belgesinin aslı ya da onaylı örneği, İnternet çıktısı

* Mezun olduğu eğitim kurumunun II/h maddesinde belirtilenler dışında kalması halinde Y.Ö.K. den alınacak denklik belgesi