Personel Alımı

TKDK'ya 200 Kamu Personeli Alınıyor ! (Kimler Başvuru Yapabilir?)

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK), eski Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik’in, geçtiğimiz ay yaptığı personel alımı açıklamasının ardından resmi sitesinde konuya ilişkin duyuru yayımladı.

Yayımlanan duyuru kapsamında TKDK bünyesinde görevlendirilmek üzere 200 personel alımı yapılacak. Söz konusu ilana ilişkin başvuruların ne zaman ve nasıl yapılacağı ile kimlerin başvuru yapabileceğini ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz. 

ALINACAK PERSONEL

TKDK 200 personel alım ilanında 84 uzman, 8 denetçi, 1 mütercim, 7 destek personeli alımı yapılacağı ifade edildi.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

TKDK 200 kamu personeli alım ilanına Ziraat, Gıda, Su ürünleri, İnşaat, Elektrik-elektronik, Makine, Endüstri mühendislikleri, İktisadi ve idari bilimler, Veteriner, Hukuk fakülteleri ve Mütercim tercümanlık bölümlerinden mezun olan adaylar başvuru yapabilecektir.

PERSONEL ALIMLARI HANGİ İLLERDE YAPILACAK?

TKDK 200 personel alımı Ankara, Afyonkarahisar, Ağrı, Amasya, Ardahan, Çankırı, Denizli, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Karaman, Kars, Kastamonu, Malatya, Mardin, Muş, Ordu, Sivas, Şanlıurfa, Tokat, Trabzon, Van ve Yozgat illeri için gerçekleştirilecektir.

BAŞVURULARI NE ZAMAN VE NASIL YAPILACAK?

TKDK 200 kamu personel alımına ilişkin sınav, 10 Eylül 2017 tarihinde yapılacaktır. Söz konusu personel alımına başvurular 5 Ağustos- 9 Ağustos 2017 tarihleri arasında yapılacaktır. Adaylar başvurularını (http://www.tkdk.gov.tr) internet adresinden ulaşabilecekleri başvuru formunu elektronik ortamda dolduracaklardır. Adayların mezun oldukları bölüme uygun tek başvuru kodunu seçme ve en fazla 5 (beş) hizmet birimini tercih etme hakkı vardır. Başvuru işlemini tamamlamak için “Kaydet” butonuna basarak Başvuru Formunun çıktısı alınmalıdır.