Personel Alımı

TÜBİTAK MAM Kamu Personel Alımı Başvuruları Sona Eriyor

TÜBİTAK MAM, Devlet Personel Başkanlığı resmi sitesinde yayımladığı ilan ile talep edilen şartlara durumu uyan adaylar arasından kamu personel alımı yapacağını duyurdu.

İlana başvuru sürecinde sona gelindi. İşte detaylar:

Alınacak Personel: 36

* Araştırmacı

* Teknisyen

Genel Başvuru Şartları:

* Kamu haklarından yasaklanmamış bulunmak

* Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalığı ya da bulaşıcı hastalığı bulunmamak

* Askerliğini tamamlamış veya tecilli olmak (erkek adaylar için). d) Yurtiçi ve yurtdışı seyahat konusunda bir engeli bulunmamak

*  Ekip çalışmasına yatkın, araştırmaya istekli, yeniliklere açık olmak

* Taksirli suçlar, kısa süreli hapis cezasına seçenek yaptırımlara çevrilmiş suçlar ile aşağıda sayılan suçlar dışında tecil edilmiş hükümler hariç olmak üzere; altı aydan fazla hapis veyahut affa uğramış olsalar bile Devletin güvenliğine, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı işlenen suçlarla, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, nitelikli hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı suçtan veya kaçakçılık, resmi ihale ve alım satımlara fesat karıştırma, göreve ilişkin sırrı açıklama, Devlet sırlarına karşı suçlardan dolayı hükümlü bulunmamak. 667 sayılı KHK kapsamında terör örgütlerine veya Milli Güvenlik Kurulu’nca Devletin milli güvenliğine karşı faaliyette bulunduğuna karar verilen yapı, oluşum veya gruplara üyeliği, mensubiyeti veya iltisakı yahut bunlarla irtibatı bulunmamak.

Başvuru İçin Gereken Belgeler:

* Diploma, çıkış belgesi fotokopisi

* Ön Lisans, Lisans (ve varsa üstü) transkript belgesi

* Yabancı dil belgesi

* Özgeçmiş

* Alanında Deneyimli adaylar için Çalışma Belgesi ve Hizmet Dökümü

* ÖSYM-ÖSS Sonuç Belgesi

* ÖSYM-ÖSYS Sonuç Belgesi

Başvuruların Alınması:

* İlana başvuruda bulunmak için www.mam.tubitak.gov.tr adresinden İş Başvuru Sistemine kayıt olmak gerekmektedir.  İş Başvuru Sistemi yoluyla yapılan başvurular haricinde başvuru kabul edilmeyecek.

Başvurular bugün (12 Temmuz) mesai bitimine kadar devam edecek.