Personel Alımı

TÜBİTAK Savunma Sanayii Ar-Ge Enstitüsü (SAGE) 100 Personel Alımı Başvuruları Devam Ediyor

TÜBİTAK Savunma Sanayii Araştırma ve Geliştirme Enstitüsü 100 Personel alımı başvuruları devam ediyor.
Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sayfasından yayımlanan ilana göre TÜBİTAK Savunma Sanayii Araştırma ve Geliştirme Enstitüsü (SAGE) ‘nin çeşitli görevlerde istihdam edilmek üzere 100 personel alımı yapacağı ve personelin Ankara’da istihdam edileceği belirtilmiştir.

TÜBİTAK Savunma Sanayii Araştırma ve Geliştirme Enstitüsü 100 Personel Alımı Özel Şartlar

Başvuruda bulunacak adaylar hakkında tüm özel koşullar ve alanına göre istihdam edilecek personellerin sayısı ilgili ilanda belirtilmiş durumda. Genel itibariyle başvuruda bulunabilmek için yükseköğretim kurumlarının en az 4 senelik lisans eğitimi veren bölümlerinden birini bitirmiş ya da 2015-2016 eğitim öğretim yılı bahar dönemi sonunda söz konusu bölümlerden mezun olabilecek durumda olmaları şartı aranıyor.

Başvuru İşlemleri ve Son Tarih

Başvuru işlemleri en geç 7 temmuz 2016 tarihi saat 17:00’ye kadar yapılacak. Söz konusu ilanlara başvurmak isteyen adayların “www.sage.tubitak.gov.tr” adresinden iş başvuru sistemine kayıt olmaları gerekmektedir.
 

Kamu haberlerinden, gündem haberlerinden, son dakika haberlerinden, ekonomi haberlerinden ve çok daha fazlasından haberdar olabilmek için kamudan haberlerin merkezi kamupersoneli.net’i takip etmeye devam edin.

Kamupersoneli.net | Ankara