Personel Alımı

TÜBİTAK Uzman ve Uzman Yardımcısı Alımı Devam Ediyor

TÜBİTAK Uzman ve Uzman yardımcısı alımı yapacak. 2016 Yılı içerisinde bir çok pozisyonda personel alımı gerçekleştiren TÜBİTAK, Personel alımlarına devam ediyor. TÜBİTAK  10 uzman ve uzman yardımcısı istihdam etmek üzere ilan verdi.


Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sayfasından da yayımlanan ilanın detayları şu şekilde ; Yükseköğretim Kurumlarının en az 4 senelik lisans eğitimi veren Fizik, Kimya, Biyokimya Biyoloji, Matematik, Moleküler Biyoloji ve Genetik, Bilgisayar Bilimleri, İstatistik , İstatistik ve Bilgisayar Bilimleri bölümlerinden birini bitiren Temel MS office uygulamalarını iyi seviyede kullanabilen 4 personel alımını Ankara İçin gerçekleştirecek.  

Üniversitelerin Endüstri Mühendisliği, Fizik Mühendisliği, Kimya Mühendisliği, Çevre Mühendisliği, Jeoloji Mühendisliği, Maden Mühendisliği, Petrol ve Doğalgaz Mühendisliği veya Gıda Mühendisliği bölümlerinden birini bitiren Temel MS Office programlarını iyi seviyede kullanabilen 2 Uzman / uzman yardımcısı alınacak.

Üniversitelerin 4 senelik lisans eğitimi veren ;  İktisat, İşletme, Kamu Yönetimi, Uluslararası İlişkiler, Uluslararası Ticaret, Uluslararası Ticaret ve Lojistik, Uluslararası Ticaret ve Finans, Uluslararası Finans, Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik, Uluslararası Ticaret ve Pazarlama Uluslararası İşletme, Uluslararası Ticaret, Lojistik ve İşletmecilik Uluslararası Ticaret ve Finansman, Uluslararası Ticaret ve Lojistik Yönetimi, Uluslararası Lojistik Yönetimi, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, Yönetim Bilişim Sistemleri, Ekonometri, Ekonomi veya Maliye bölümlerinden birini bitiren iyi seviyede MS Office programı kullanabilen 1 Uzman/uzman Yardımcısı Alımı Ankara İçin yapılacak.

Başvurular 2 Mayıs 2016 saat 17:00’a kadar “www.tubitak.gov.tr” adresinden yapılmalıdır.