Personel Alımı

Vakıflar Genel Müdürlüğü (VGM) İşçi Alımı İçin Başvurular Devam Ediyor (En Az İlkokul Mezunu)

Vakıflar Genel Müdürlüğü kendi resmi web adresi üzerinden bir duyuru yayımlamıştı. Yayımlanan duyuruda Erzurum Saliha Hatun Binti Mustafa ve Refikası Hamide Binti Murtaza Ağa Vakfı’na yönetici personel alımı yapılacağı ifade edildi. Konu ile ilgili olarak VGM yönetici alım ilanına başvuru yapmak için en az ilkokul mezunu olmak gerekiyor.

VGM’DEN YAYIMLANAN DUYURU

” Vakıflar Genel Müdürlüğünce temsilen yönetilen Erzurum İlinde kurulu mülhak Saliha Hatun Binti Mustafa ve Refikası Hamide Binti Murtaza Ağa Vakfı’na yönetici atanacaktır. Yöneticiliğe atanmak isteyen medeni hakları kullanma ehliyetine sahip, en az ilkokul mezunu adayların dilekçe ekinde aşağıdaki belgelerle birlikte 07/06/2017 tarihine kadar Erzurum Vakıflar Bölge Müdürlüğüne başvurmaları gerekmektedir. 

Başvurular gerekli incelemeler yapıldıktan sonra atama yapılmak üzere Vakıflar Meclisine sunulacaktır. Birden çok yöneticilik talebi olması halinde Vakıflar Meclisi, öncelikle vakfiye şartlarını dikkate alacak, vakfiyede aranan şartlarda bir eşitlik söz konusu ise vakfın iş ve işlem kapasitesi, atanacak kişinin öğrenim durumu, adayların yerleşim yeri vb. hususları değerlendirerek karar verecektir. “

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER

Vakıflar Genel Müdürlüğü en az ilkokul mezunu personel alım ilanına başvuru yapacak olan adaylar başvurularını; Vakfiye şartlarına göre yönetici olabileceğine dair yetkili asliye hukuk mahkemesinden alınan kesinleşmiş mahkeme kararı, Öğrenim belgesi, Adli sicil kaydının olmadığı ve sağlıklı olduğuna dair yazılı beyan, İkametgâh belgesi ve nüfus kayıt örneği belgeleri ile yapacaklardır.

Bir Yorum

  1. Basvur nasil olcak ama herhagi bir yonerge verilmemis enazinda internet uzurinden olmasi hakina sahip olmasi gerek ilan var ama bir belirtiyok ne yapilmasi gerek belirmeniz iyi olur