Kamu Personelleri

TBMM Çalışanlarına Lojman Veriliyor

Türkiye Büyük Millet Meclisi ( TBMM ) konut yönetmeliği içerisinde yer değişikliğe göre Türkiye Büyük Millet Meclisi ( TBMM ) Başkanı tarafından hizmet vermeye devam eden müşavir ve danışmanlar dahil olmak üzere 10 personel için lojman tahsis edilmesi kararı alındı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi ( TBMM ) Başkanlık Divanı tarafından elde dolaştırılan kararı için Türkiye Büyük Millet Meclisi ( TBMM ) Konut Yönetmeliği içersinde değişiklik yapıldı. Yapılan değişiklik içeriğine göre Türkiye Büyük Millet Meclisi ( TBMM ) Başkanı tarafından yapılan açıklamaya göre 10 personel için konut tahsis etme yetkisi verilmiş olacak. Yapılmış olan bu düzenlemenin gerekçesi ile “Türkiye Büyük Millet Meclisi ( TBMM ) Başkanı’ na   doğrudan hizmet sağlamaya devam eden personelin daha verimli ve etkin çalışabilmesi amacı ile hizmet tahsisli lojman tahsis edilmesine ihtiyaç gerekmektedir ” şeklinde açıklamada bulunuldu.

Lojman tahsisleri için Türkiye Büyük Millet Meclisi ( TBMM ) Başkanı’ nın danışman ve müşavirlerinin yanı sıra
* Koruma görevlisi olarak çalışan ,
* Makam şoförü olarak görevini yapan ,
* Kapıcısı çalışan kişi ,
* Kalorifercisi olarak çalışan ,
* Elektrik teknisyeni olarak görev yapan kişilerde faydalanabilecekler. Hizmet biriminde yer alan isimlerden ise kira bedeli tahsisi yapılmayacak.
 
Türkiye Büyük Millet Meclisi ( TBMM ) konut yönetmeliği içerisinde yer değişikliğe göre Türkiye Büyük Millet Meclisi ( TBMM ) Başkanı tarafından hizmet vermeye devam eden çalışanlar ile ilgili alınan karar bu yöndedir.

 Kamupersoneli.net