Kamu Personelleri

28 İlin ASDEP Personel Alımı Mülakat Sonuçları Açıklandı!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Aile Sosyal Destek Programı (ASDEP) kapsamında 28 ilde alımı gerçekleştirilecek olan personel alım mülakatlarının açıklandığını duyurdu.

28 İLİN ASDEP PERSONEL MÜLAKTALARI AÇIKLANDI

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşımla ASDEP kapsamında 28 ilde yapılacak olan personel alımı mülakat sonuçlarının açıklandığını belirtti. Bakan Kaya yapmış olduğu açıklamasında “28 ilimiz, ASDEP mülakat sonuçlarını açıkladı. Ailemizin yeni üyelerine başarılar diliyorum. Sonuçlar, ‘http://www.aile.gov.tr/duyurular/28-ilimiz-tarafindan-aciklanan-asdep-mulakat-sonucları’ adresinde.” ifadelerini kullandı. 

Bir Yorum

  1. nerde şeffaflık her şeyi kapatmışlar kim yedek kim asil ?????….her yer torpil olmuş yazıklar olsun size….bu ülke insan hakkına daha ne kadar giriceksnz???…kul hakların hesabı nerde????….derdiniz sadece makamlarınız yazıklar olsun bu ülkeyi mahvettnz…

  2. Tüm listeleri görsek keşke kim kaç puanla yerleşmiş kpss puanı kaçmış mülakat puanı kaçmış görsek bizim de kafamızdaki soru işaretleri gitse.çok şey mi istiyoruz? güven istemek çok şey mi?

  3. kazanan listesi yedek isimler hiçbirşey görünmüyor kazananlar kim belli değil şifre kimlik no ile herkes sadece kendi sonucunu görüyor nereden bileceğim torpilli kişilerin alınmadığını böyle yaparak daha çok şüphelendiriyor bu durum açık açık isim isim yedekler de dahil yayınlanmalı yoksa bir asdep alımları daha lekeli bir alım olarak tarihe geçecek.