Kamu Personelleri

3713 Sayılı Kanunla SGK'ya Atanan Şehit ve Gazi Yakınlarında İstenilen Belgeler Açıklandı

Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda 3713 sayılı kanunla kurum bünyesine atanan şehit ve gazi yakınlarından istenilen belgeler belirtildi. Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından yayımlanan duyuru şöyle;

İSTENİLEN BELGELER

1- Atama Başvuru Formu

2- Mezuniyet belgesinin aslı veya noter tasdikli örneği. (Aslı gösterilmek kaydıyla Kurumca tasdik edilmiş sureti kabul edilir.) Yurtdışından mezun olanlar için Yüksek Öğretim Kurulundan alacağı Diploma Denklik Belgesi gereklidir. (Ortaokul ve/veya lisede hazırlık okunmuş ya da yüksek lisans/doktora yapılmış ise tasdikli belgesi)

3- 2 adet vesikalık fotoğraf. (4,5 x 6 cm son altı ay içerisinde resmi işlemlerde kullanılabilecek şekilde çekilmiş olması gerekmektedir.)

4- Askerlik durumu;  Tecilli olanlar : Tecilli olduklarını gösterir belge  Terhis olanlar : Sevk ve Terhis tarihlerini belirten detaylı askerlik terhis belgesi (E-devlet sistemi üzerinden alınan belge yeterli değildir.) Askerlik Şubesinden alınması gerekmektedir.  Muaf olanlar : Muaf olduklarını gösterir belge. Askerlik Şubesinden alınması gerekmektedir. Müracaat tarihi itibarıyla halen askerlik görevini yapanların asker dönüşü atamaları yapılacaktır. Ancak bu durumda olanların askerde olduklarını beyan etmeleri ve asker dönüşü terhis belgesi ile Kuruma başvurmaları gerekmektedir.

5- Kamu Görevlileri Etik Sözleşmesi 

6- Mal bildirim formu. (El yazısı ile eksiksiz olarak doldurulmuş, imzalı ve kapalı zarf içinde) 

7- Nüfus Cüzdanı Fotokopisi (2 Adet )

8- Adli sicil kaydı Adli Sicil Kurumundan alınacak ( 2 Adet)

9- Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formu Bilgisayarda doldurulacak (3 Adet)

Adayların söz konusu belgeleri 5 Mayıs 2017 tarihi saat 17.00’a kadar Ziyabey Cad. No:6 06520 Balgat/ANKARA adresinde bulunan Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı 5. kat 524 nolu odaya elden veya posta ile (postadaki gecikmeler kabul edilmeyecektir.) teslim etmeleri gerekmektedir.

Detaylar için Tıklayınız.

Kamupersoneli.net – ANKARA