Kamu Personelleri

Açığa Alınan Memurlar Hakkında Son Dakika Açıklaması

 AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş, milletin, milli iradeye kastedenlere karşı çelik iradesini 15 Temmuz gecesinde olduğu gibi bir kez daha gösterdiğini belirterek, Yenikapı’da ortaya çıkan ruhun ülkenin geleceğiyle ilgili çalışmalara olumlu yansıyacağını söyledi. 


Muş, Mecliste gazetecilerin “Yenikapı ruhu siyasete nasıl yansır?” sorusunu yanıtlarken, İstanbul Yenikapı’da yapılan Demokrasi ve Şehitler Mitingi’nde siyasi görüşü ne olursa olsun milyonlarca vatandaşın büyük katılımının olduğunu ifade etti.

Milletin ülkenin geleceğiyle alakalı kanaatini, tavrını net bir şekilde ortaya koyduğunu vurgulayan Muş, “Millet, milli iradeye kastedenlere karşı çelik iradesini 15 Temmuz gecesinde olduğu gibi bir kez daha göstermiştir. Burada eğer mesele vatansa, gerisi teferruattır. Orada katılımcıların bu paydada buluştuğunu düşünüyorum. CHP’den, MHP’den orada katılan vatandaşlarımızla bu ortak paydada buluştuğumuzu düşünüyoruz. Tabii ki bu, hem Meclis hem de ülkenin geleceğiyle alakalı çalışmalara olumlu şekilde yansıyacaktır. Biz uzlaşma noktasında, bu kültürün gelişmesi noktasında iktidar partisi olarak elimizden ne geliyorsa, daha fazlasını yapmaya çalışacağız.” diye konuştu.

AK Parti İstanbul Milletvekili Burhan Kuzu’nun, “2013 yılına kadar muhalefetten gelen paralel yapıyla ilgili önergeleri reddettik. 2013 yılından sora da biz getirdik, muhalefet reddetti.” dediğinin hatırlatılması ve buna ilişkin yorumunun sorulması üzerine Muş, FETÖ/PDY’nin Türkiye’nin farklı kurumlarına sinsice girmeye, örgütlenmeye çalıştığını ve bazılarına girebildiğini belirtti.

Örgütün TSK içinde örgütlendiğine dikkati çeken Muş, şunları kaydetti:

“Burada net bir şekilde şu tavrımızı ortaya koyacağız, TSK ve ülkenin diğer kurumları içinde her nerede varsa bu örgütün üyeleri temizlenecektir. 79-80 milyonluk Türkiye’nin geleceğinin bu örgüt tarafından tehdit edilmesine asla ve kata müsaade edemeyiz. Bu noktada milletimizin meydanları hıncahınç doldurmasının arkasında da bu kararlılığa olan vurgu yatmaktadır. O açıdan ‘geçmişte şöyle oldu, şimdi böyle oldu’dan ziyade, bundan sonra bu örgütün temizlenmesi, tasfiye edilmesine dikkat edeceğiz. Ama bunu da yapıyorken burada kurunun yanında yaşın da yanmasına kesinlikle müsaade etmeyeceğiz. Bu örgütle ilişkili olanlar, ona destek verenler, bu yapıyla hareket edenler devletimizin içinden temizleniyorken, bununla herhangi bir ilişkisi olmayan kamu çalışanlarımızın da içi rahat olsun. Burada çok titiz davranılacaktır ve hızlı şekilde devletimizin kurumlarından bunlar temizlenecektir.

Muş, “Yenikapı’da ortaya çıkan görüntünün 30 Ağustos’ta da devam etmesi” önerisi hakkında, birlik ve beraberlik havasının, ülkenin geleceğiyle alakalı önemli bir kazanım olduğunu söyledi. Muhalefetle her konuda, ülkenin birlik ve beraberliğiyle ilgili uzlaşıyı sürdürme kararlılığında olduklarını ifade eden Muş, “Bu açıdan 30 Ağustos veya başka günler olabilir. Burada güzel bir atmosfer var. Bunun sürmesinin ülkemiz için hayırlı olduğunu düşünüyoruz. Bu güzel atmosferin bozulmasını istemiyoruz. Sürmesi için de elimizden geleni yapacağız.” dedi.   

AA
Kamupersoneli.net

Bir Yorum

  1. Eğitim-Sen üyesi öğretmen, Bank Asya'da hesabı var iddiasıyla açığa alındı
    08.08.2016 11:36 GÜNCEL… BEN DİYECEMKİ ŞU ADAM FETÖCÜ DİYE İHBAR EDECEM ASLI ASTARI YOK..VEYA BİR CHP Lİ NAMAZ KILANLAN BİR ÖĞRETMENE VEYA BAŞÖRTÜLÜ BİR ÖĞRETMENE KIL OLACAK İŞ OLSUN DİYE İHBAR EDECEK VEYE OKUL MÜDÜRÜYSE ÖĞRETMENE LİSTEYE ALIP İHBAR EDECEK VEYA MUHTARSA LİSTEYE ALIP İHBAR EDECEK VE BU ÖĞRETMENİ AÇIĞA ALACAKSINIZ BUNUN VEBALİ ALTINDA EZİLİRSİNİZ BEN AKPARTİLİ 15 YILLIK ÜYENİZ OLARAK BUNU SÖYLÜYORSAM BUNU BİR DÜŞÜNÜN MİLLET BU CADI AVINDA NE DÜŞÜNÜYOR..AYIPTIR GÜNAHTIR ALLAHTAN KORKUN CUMHURUMUZ ÇIKIP BEN HALKIMDAN ÖZÜR DİLİYORUM DİYORSA SİZDE BU AÇIĞA HAKSIZ YERE ALDIĞINIZ ÖĞRETMENLER HAKKINDA ÖZÜR DİLEMELİ VE İŞLERİNE GERİ ALMALISINIZ..YOKSA BU VABALİN ALTINDA KALIR EZİLİRSİNİZ.BİRDAHA BENİM GİBİ MİLYONLARCA AKPARTİLİDEN BİRAZ ZOR OY ALIRSINIZ..ÇÜNKÜ BİR AKPARTİLİ OLARAK HAKSIZLIĞA ASLA VE ASLA GÖZ YUMAMAM BU BENİM PARTİMDE OLSA

  2. Haberim olmadan sendikaya üye olmuşum ve suan sendika yüzünden açiğa alındım kim tarafından nasıl üye edildiğimi bile bilmiyorum okumakve kazanmak için gecemi gündüzumu verdim şimdi hayatm mahvolmak üzere hiç bi bağlantim yokken bunları yaşıyorum