Kamu Personelleri

Adalet Bakanlığı CTE Genel Müdürlüğü Uzman Erbaş Yedek Kura Sonuçlarını Açıkladı

Adalet Bakanlığı, Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü, resmi internet sitesi üzerinden yayımlamış olduğu bir duyuru ile Uzman Erbaş Merkezi Yedek Kura Sonuçlarını açıkladığını duyurdu. 

ADALET BAKANLIĞI CTE GENEL MÜDÜRLÜĞÜ UZMAN ERBAŞ SONUÇLARINI AÇIKLADI

Adalet Bakanlığı, Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü’nden yayımlanan duyuru, 

09/06/2017 tarihinde ilan edilen 3269 sayılı Uzman Erbaş Kanununa tabi olarak çalışmış ve 20/10/2016 tarihinden önce kendi isteği ile sözleşmesini feshetmiş uzman erbaşlardan sözleşmeli infaz ve koruma memuru alımına ilişkin merkezi yedek kurası işlemi 23/06/2017 tarihinde Ceza İnfaz Kurumları ve Tutukevleri Ankara Eğitim Merkezi (Ahlatlıbel Mah.1859. Cad. No:42 Çankaya/ANKARA) adresinde yapılmıştır.

Nihai olarak kuraya katılan adayların isimleri ve kura sonucu yerleştirildikleri adalet komisyonları ekli listede yer almaktadır.

Kura sonucunda yerleştiği komisyonda başlamayıp ya da başladıktan sonra feragat eden adayların yedek olarak başarılı oldukları komisyonlarda kendilerine komisyonunda sıra gelmesi halinde dahi atamaları yapılmayacak, 30/06/2017 tarihinden sonra ise başkaca bir yerleştirme işlemi yapılmayacaktır.

Kura dönemi ve sonrası süreçte yedek olarak bulunduğu komisyonda kendisine sıra gelmiş adayların kura sonucu yerleştiği komisyona ataması yapılmayacaktır. Bu durumdaki adaylardan kura sonucu yerleştirildikleri komisyona atanma talebinde bulunanların talebi hiç bir şekilde dikkate alınmayacaktır.

Merkezi kura sonucu yerleştirmesi yapılan adayların yerleştirme işlemleri sözlü sınavlarını yapan komisyon tarafından yapılacak olup göreve başlama işlemini ise kura ile atandığı komisyon gerçekleştirecektir. Bu hususta, gerekli tebligat daha sonra yapılacaktır.