Kamu Personelleri

Adalet Bakanlığı İcra Katibi Alımı Mülakat Sonuçları Hala Açıklanmadı

Adalet Bakanlığı aylar öncesinde Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile yayımladığı ilanında İcra Katibi alımı yapacağını ifade etmişti. Söz konusu ilanda 810 icra katibi alımı yapılacağı belirtildi. İlana başvurular tamamlandı, başvuru sonuçları açıklandı ve adaylar sözlü sınavlara katıldılar. Ancak mülakat sonuçları hala açıklanmadı. 

Adalet Bakanlığı 810 icra katibi alımına ilişkin tüm süreci kamupersoneli.net olarak ziyaretçilerimize aktarıyoruz. 

PERSONEL ALIM SÜRECİ

Adalet Bakanlığı icra katibi alım ilanına adaylar 2 Ocak 2017 ile 16 Ocak 2017 tarihleri arasında başvurularını gerçekleştirdiler. İlana belirtilen şartları karşılamayan adaylar başvuru yapamadı. Konu ile ilgili olarak Adalet Bakanlığı tarafından yapılan açıklama kapsamında ilana yoğun talep oldu.

MÜLAKAT SÜRECİ

Mülakat sürecine ilişkin başvuru sonuçlarının açıklanmasının ardından Adalet Bakanlığının resmi web adresi üzerinden bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda 810 icra katibi alımına ilişkin sözlü sınav tarihleri belirtildi. Adaylar T. C. Kimlik Numaraları ile sözlü sınav tarihlerini öğrendiler. 

İcra katibi alımına başvuru yapan adaylar 2 adet fotoğraf, Mal bildirim formu, Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması formu, Adli sicil kaydı, Nüfus cüzdanı fotokopisi, Aile nüfus kayıt örneği ile birlikte sözlü sınavlara katıldılar.

SONUÇLAR HALA AÇIKLANMADI

Adalet Bakanlığı 810 icra katibi alımına ilişkin adaylardan aldığımız geri bildirim ve yorumlarda mülakatların tamamlandığı ancak sonuçların hala açıklanmadığı ifade edildi. Kamupersoneli.net olarak mülakat sonuçlarının açıklanması hakkında yetkililerin adayların akıllarındaki soru işaretlerini giderecek bir açıklama yapmalarını talep ediyoruz. 

NOT: Adalet Bakanlığı icra katibi alımı mülakat sonuçları açıklandığında veya konu ile ilgili bir açıklama yapıldığında adayları sitemiz ve mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz.

Kamupersoneli.net | ÖZEL HABER

Bir Yorum

  1. Allah razı olsun duydunuz sesimizi ☺️ ama bi kere ile kalmasın lütfen sık sık haber yapın açıklanana kadar Allah rızası için

  2. 10000 kişilik alım yapan ilan-sınav sürecive sonuç 3 ayı geçmiyor.adalet bakanlıgı icra katipliğini 8 ayda sonuçlandıramadı. yazık….

  3. istedikleri kişileri yerleştirdiler belki de. formaliteden sonuç açıklayacaklardı unuttular galiba. yazık her gün bakıp duruyoruz sonuç açıklandı mı diye