Kamu Personelleri

Adaylar, Aile Bakanlığı’ndan Bayram Müjdesi Bekliyor

Aile Bakanlığı, 81 ilimize ASDEP kapsamında taşeron olarak personel alımı yapmaktadır. Bakanlık 8 Ağustos’ta 28 ilin sonuçlarını toplu olarak açıklamıştı. Diğer illerde mülakatlara girip de sonuç bekleyenler Aile Bakanlığı’ndan bayram öncesi sonuçların açıklanması müjdesini beklemektedir.

Bazı İllerin İşe Alım Süreçleri Gecikecek

28 ilin sonuçları açıklanırken birçok ilin sonuçları beklenmektedir. Bazı iller henüz mülakat dahi yapmadı. Mülakat yapmayan illerin işe alım süreçlerinin Ekim ayını bulması bekleniyor. Adana, Hatay, Gaziantep ve Siirt illerinin alım süreçleri uzayacak. Adaylar mülakatları gerçekleştiren illerin sonuçları için Bakanlığa çeşitli yollarla baskılarını sürdürmektedir.

Özetle; Aile Bakanımıza ve bürokratlarımıza adayların taleplerini kamupersoneli.net olarak bizler de aktarmaya devam ediyoruz. ASDEP personeli olmak isteyen adayların aylarca bekletildiği unutulmamalıdır ve Kurban Bayramı öncesi sonuçların duyurulması ve bayram sonunda yeni ASDEP personellerinin işe başlatılması olumlu olacaktır. Üniversite mezunu gençler, aylardır bilgisayar başında sonuçları beklemektedir.  Bayrama mutlu girmek isteyen adaylar için mülakatları tamamlanan illerin yine Bakanlık tarafından toplu bir şekilde duyurulması önem arz etmektedir.

Bir Yorum