Kamu Personelleri

Adaylardan Valiliklere Çağrı: Bekçi Alım İlanları Bir An Önce Yayımlansın

Resmi Gazete’de 690 sayılı Kanun Hükmünde Kararname (KHK) yayımlandı. Yayımlanan KHK ile 7 bin çarşı ve mahalle bekçisi kadro ihdası yapıldı. Resmi Gazete’de yayımlanan KHK’nın ilgili bölümünü ziyaretçilerimizle aşağıda paylaşıyoruz. 

Kamupersoneli.net olarak Çarşı ve Mahalle Bekçisi adaylarımızın seslerini duyurmaya devam ediyoruz. Çarşı ve Mahalle Bekçisi alım ilanını bekleyen adaylar taleplerini sitemize yaptıkları yorumlarda ve geri bildirimlerde dile getirdiler. 

Bekçi adayları Adana, Gaziantep, Hatay, Ankara ve Mersin il Valiliklerine sosyal medya platformları ve sitemiz üzerinden taleplerini duyurmak istiyorlar. Kamupersoneli.net olarak bekçi adaylarının yanında olarak seslerini duyurmaya çalışıyoruz. 

Adaylar Resmi Gazete’de yayımlanan 690 sayılı Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile bekçi alımın kesinleşmesinin ardından heyecanlı bir bekleyiş içinde olduklarını ve bekçi alım ilanını beklerken mağduriyet yaşadıklarını ifade etti. Bekçi adaylar bekçi alım ilanını beklediklerinden dolayı iş fırsatlarını değerlendiremediklerini belirterek ilanların bir an önce yayımlanmasını talep ediyorlar.

690 SAYILI KHK’DA YAYIMLANAN İHDAS BÖLÜMÜ

“Ekli (1) sayılı cetvelde yer alan kadrolar ihdas edilerek 13/12/1983 tarihli ve 190 sayılı Genel Kadro ve Usulü Hakkında Kanun Hükmünde Kararnamenin eki (I) sayılı cetvelin Emniyet Genel Müdürlüğüne ait bölümüne eklenmiştir.”

Bir Yorum

  1. Ben diyarbakırda yedekte iki kişiyle kaybettim ve çoğu insan dediklerine göre d.bakirda yine yedeklerden alım olacağını diyolar ben o umutla beklerken 4 aydır işsizim lütfen bari beklememiz umudumuzu boşa çıkartmanın yedeklerden de alım olsun saygılar

  2. Bir an once alimlar olsun baska is bakmak zorunda kalmayalim yoksa millet farkli islere girismek istiyor yetkiliilere duyrulur acil yapin su alimlari…

  3. askerlik şartı yok dimi bu alımd akaldırılacak mış doğru mu

  4. Bekci alımı olurken kimse bas vurmadı tehlikeli diye adamlar gördü polisten daha rahat şimdi… diyorlar bir an önce bekci alımı olsun da başvuru yapalım ne uyanık insanlar var ya …