Kamu Personelleri

Amasya İl İdaresi Personel Alımı Yapıyor

Devlet Personel Başkanlığı sitesinde yayımlanmış Amasya il İdaresi Sözleşmeli Personel Alımı sınav başvuruları 18 Mart 2016 08:00 – 28 Mart 2016 saat 17:00 ‘ a kadar başvurular yapılacaktır. Sınav giriş yerleri ise 29 Mart 2016 Salı günü açıklanacaktır.

Alınacak olan 9 kişilik kadro için tam zamanlı alınacak olan personel alımları şu şekilde olacaktır.

– Mühendis alımı için en az lisans 4 yıllık bölümü fakülte mezunu kişileri alımı yapılacaktır alınacak kişi sayısı ise 2 kişi olarak belirlenmiştir.

– Mimar alımı için  alımı için en az lisans 4 yıllık bölümü fakülte mezunu kişileri alımı yapılacaktır alınacak kişi sayısı ise 1 kişi olarak belirlenmiştir.

– Elektrik – Elektronik  alımı için en az lisans 4 yıllık bölümü fakülte mezunu kişileri alımı yapılacaktır alınacak kişi sayısı ise 1 kişi olarak belirlenmiştir.

– Makine Mühendisi  alımı için en az lisans 4 yıllık bölümü fakülte mezunu kişileri alımı yapılacaktır alınacak kişi sayısı ise 1 kişi olarak belirlenmiştir.

– Jeofizik Mühendisi  alımı için en az lisans 4 yıllık bölümü fakülte mezunu kişileri alımı yapılacaktır alınacak kişi sayısı ise 1 kişi olarak belirlenmiştir.

– Harita Mühendisi alımı için en az lisans 4 yıllık bölümü fakülte mezunu kişileri alımı yapılacaktır alınacak kişi sayısı ise 1 kişi olarak belirlenmiştir.

– İnşaat teknikeri alımı için  alımı için  önlisans 2 yıllık yüksel okul mezunu kişileri alımı yapılacaktır alınacak kişi sayısı ise 1 kişi olarak belirlenmiştir.

– Ziraat teknikeri alımı için  alımı için  önlisans 2 yıllık yüksel okul mezunu kişileri alımı yapılacaktır alınacak kişi sayısı ise 1 kişi olarak belirlenmiştir.

Alım için özel şartlar ise şu şekildedir :
– Şehrin coğrafi yapısı hakkında bilgi sahibi olması.
– Şantiye koşulları içerisinde çalışmayı kabul edecek ayrıca il ve ya ilçelerde ikamet edebilcek.
– Orta seviye de yabancı dil bilmek
– Mesleki alanda iş tecrübesi olması.