Kamu Personelleri

Batman Valisi Ahmet Deniz Kimdir? Nerelidir?

 Eski Ardahan Valisi Ahmet Deniz , Batman Valisi Olarak Atandı. Ahmet Deniz Kimdir? Batman Valisi Ahmet Deniz 1966 Erdemli , Mersin Doğumludur. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesini 1987 yılında bitiren Ahmet Deniz, iki sene Artvin Valiliği içerisinde maiyet memurluğu görevinde bulundu.

Bir seneliğine İngiltere’de dil eğitimi alan Deniz, Büyükorhan, Çamoğluk Kaymakamlıkları’nda ve Şırnak Vali yardımcılığı’nda bulunmuştur.Ahmet Deniz Silvan, Espiye, Dalaman kaymakamlıkları,İstanbul Vali Yardımcılığı görevlerinde bulunmuştur.

23 Mayıs 2014 tarihinde Ardahan Valiliğine atanan Ahmet Deniz, 1 Haziran 2016 tarihli valiler kararnamesi ile Batman Valisi olarak atanmıştır. Batman Valisi Sn. Ahmet Deniz Evlidir ve 2 çocuk babasıdır.

Kamu haberlerinden, gündem haberlerinden, Valiliklerden gelen duyurulardan ve çok daha fazlasından haberdar olabilmek için kamu haberciliğinin merkezi kamupersoneli.net’i takip etmeye devam edin. Kamupersoneli.net’in android uygulamasını cep telefonunuza indirerek gelişmelerden ve çok daha fazlasından her yerde haberdar olabilirsiniz.

Kamupersoneli.net | Ankara

Bir Yorum

  1. Yeni.gurvinixikutlarim..Hüseyin. gezer.silvan.yukari.veysi. kuyu..cokcok.selam.ederim