Kamu Personelleri

Bilecik Aile İl Müdürlüğü İlana Çıkmadan ASDEP Mülakat Listelerini Yayımladı

Aile Bakanlığına bağlı İl Müdürlükleri ASDEP kapsamında 1500 personel alımı yapmaktadır. 80 il ilana çıkarken birçok ilde mülakat süreçleri başlamıştır.

Bilecik İl Müdürlüğü ise ilana çıkmadan ve resmi olarak 6 kişilik alım yapılacağı ilan edilmeden 9 Mayıs’ta mülakat listelerini açıkladı.

Bilecik İl Müdürlüğü Başvuru Alıp Tekrar Liste Yayımlamalıdır

ASDEP alımlarını bekleyen adaylar Bilecik İl Müdürlüğü’nün ilan vermeden mülakat listelerini yayımlamasına tepkili. Müdürlüğün ilana çıkmadan başvuruları hangi yolla duyurduğunu bilemiyoruz ama 6 kişilik bir alım da olsa diğer iller gibi ilana çıkması faydalı olacaktı. Mülakatlar yapılmadan İl Müdürlüğünün ilana çıkıp başvuruları yeniden aldıktan sonra listeyi güncellemesi doğru bir adım olacaktır.

***Kamupersoneli.net olarak tüm il müdürlüklerinin ortak hareket etmesini; başvuru, mülakat, sonuç ve işe alımların mevzuata göre yürütülmesini, internette duyuruların zamanında yapılmasını istiyoruz. Bilecik İl Müdürlüğü’nün de ilana çıkarak başvuru yapamayan adayların başvurularını alması faydalı olacaktır. 

ZEKİ KARA | KAMUPERSONELİ.NET – ÖZEL HABER

Bir Yorum

  1. Ilana ciksa ne fayda demekki gerek yok alicaklari kisiler zaten belli biz bosuna okuduk bosuna cabaliyoruz demek

  2. Gece gündüz tezgahtarlık yapıp kpss ye hazırlanan insanların hakları burnunuzdan gelsin.Annesine bakmak zorunda olup gecesinde kpss ye hazırlananların hakları burnunuzdan gelsin. Bir kaç aylık bebeğini bi yana bırakıp hazırlananların hakları burnunuzdan gelsin.

  3. alacakları adamlar zaten belliymiş
    madem belli,mülakat listelerini bari asmayın da rezilliğiniz pazara çıkmasın
    tayyip erdoğanın bu açgözlüleri derhal ihraç edip bu hayvanların yerine insanlar alması lazım

  4. düşündürücü devlet iş alanı açıyor ama paralel devlet yine iş başında anlaşılan dolduruyorlar yine

  5. Bu müdürluktekilerin hepsinin atılması lazım. Bunlarda çete. Mülakatta zaten torpil yapıyorsunuz oda yetmedi herhalde

  6. hergün yeniledik sayfayı ilana ne zaman çıkacaklar diye meğer adamlar seçmiş ve mülakat listesini hazırlamışlar. karaktersizler.

  7. Onceden alacağınız adamlar bellide insanlari kandırmak hoşunuza gidiyor seçimlerde görüşecez ve yakın zamanda da bu torpille girenler tek tek atılacak

  8. İşte bu devlet memur alımını böyle yapıyor , burda Allah yanlışlarını göz önüne sermis, adamlarâbak ilan vermeden mülakat listesi aşmış ulan kim başvuru yaptı ne zaman başvuru yapıldıda mülakat listesi hazırladınizherkesi torpille alıyorlar işte

  9. İnsan şüpheleniyor inşAllah torpil olayları donmuyordur eğer öyleyse hakkım haram olsun

  10. terbiyesizliğin, kul hakkı yemenin daniskası. bu işleri yapan makamlarda bulunanların aldığı paralar haram zıkkım olsun.

  11. Okuduk emeklerimizi ziyan ettiniz. Işsizlikten ömrümüzü yediniz, diplomamizla iş kapılarından eli boş döndük, vay be torpil abideleri bi bitmediniz be bi bitmediniz.