Kamu Personelleri

Devlet Personel Başkanlığı Taziye Mesajı Yayımladı

Devlet Personel Başkanı’ndan Taziye Mesajı

Devlet Personel Başkanlığı (DPB) resmi sayfasından az önce yayımlanan taziye mesajında Devlet Personel Başkanı Sn Mehmet Ali Kumbuzoğlu’nun imzası bulunuyor. Devlet Personel Başkanı Mehmet Ali Kumbuzoğlu’nun mesajı şu şekilde : “Başkentimizde meydana gelen hain terör saldırısında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza rahmet,yaralananlara şifa ve milletimize sabır niyaz ediyoruz.”

Ulaşım Normale Döndü

Dün akşam saatlerinde Başkent Ankara’nın en merkezi yerlerinden biri olarak bilinen güvenpark’ın hemen yanında bulunan otobüs duraklarında bomba yüklü araçla yapılan saldırı sonucu son belirlemelere göre 37 vatandaşımız hayatını kaybetti. Devlet yetkililerinden gün boyunca çeşitli açıklamalar geldi. Ayrıca dünkü saldırı sonrası Türk Silahlı Kuvvetleri kandili bombaladı. Saldırı sonrası sabah saatlerinde Ankara Kızılay’a ulaşım durdurulmuştu bir kaç saat önce Ankaray ve Metro ulaşımı açıldı belediye otobüslerinin ise bölgeye girişi yapılamıyor farklı güzergahlardan yolcuların ulaşımı sağlanıyor.

Tüm Türkiye Tek Yürek

Çeşitli kurum , kuruluş ve Sivil Toplum örgütlerinden gün boyunca teröre ve terör örgütüne lanet mesajları yağdı. Hastanedeki durumu kritik yaralılar hakkında henüz yeni bir açıklama yapılmadı. Dün akşam meydana gelen saldırı sonrası valilik ölü sayısını 27 olarak açıklamış sabah saatlerinde ölü sayısı 37 olarak bildirilmişti. Durumu kritik vatandaşların tedavilerine devam ediliyor.

Kamupersoneli.net