Kamu Personelleri

Din Öğretimi Genel Müdürü Nazif Yılmaz Kimdir

 5 Mayıs 2016 tarihli Resmi Gazete’de bulunan atama kararları doğrultusunda Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğüne Nazif YILMAZ Atandı.

Din Öğretimi Genel Müdürü Nazif Yılmaz Kimdir

1971 Yılında Kayseri Develi’de Doğan Nazif Yılmaz , Lise öğrenimini Memleketi Develi’nin İmam Hatip Lisesi’nde tamamladı, Lisans eğitimini İstanbul Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nde tamamladı. Lisans eğitimi sırasında Nazif Yılmaz’ın hafızlık yaptığı biliniyor. Yüksek Lisans Eğitimini ‘de Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Tasavvuf Anabilim Dalı’nda tamamlamıştır. Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Din Eğitimi Anabilim Dalı’nda “İmam-Hatip Liselerinde Kur’an-ı Kerim Öğretiminde Yeni Yöntemler ve Materyal Kullanımı” devam etmektedir. 

Nazif YILMAZ İş Deneyimleri


15 Ekim 2012 tarihinde Din Öğretimi Genel Müdürlüğünde Programlar ve Öğretim Materyalleri Grup Başkanı oldu.  Bir süre Öğrenci İşleri ve Sosyal Etkinlikler Grup Başkanlığına da vekâlet etti.

2010-2012 yıllarında İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğünde İmam Hatip Liseleri Eğitim Koordinatörü olarak iki yıl görev yaptı.

2011-2012 öğretim yılında Fatih Sultan Mehmet Uluslararası Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde Meslek Dersleri öğretmenliği yaptı.

2009-2010 öğretim yılında Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nde misafir öğretim görevlisi olarak Arapça dersleri verdi.

2008-2009 öğretim yılında MEB Din Öğretimi Genel Müdürlüğü İHL Meslek Dersleri kitap yazım komisyonunda görev yaptı.

2005 yılında İstanbul-Kadıköy Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne tayin oldu.

1998-1999 yıllarında Sivas – Gemerek ve Yeniçubuk’ta asker öğretmen olarak görev yaptı.

1995 yılında İstanbul-Sultanbeyli İmam Hatip Lisesi’ne, İHL meslek dersleri öğretmeni olarak atandı.

1993-1995 yılları arasında Türkiye Diyanet Vakfı tarafından Bulgaristan Şumnu İmam Hatip Lisesine Meslek Dersleri öğretmeni ve yurt yöneticisi olarak görevlendirildi.

DİB  haberleri, MEB haberleri, Gündem haberleri ve çok daha fazlası kamudan haberlerin merkezi kamupersoneli.net adresinde. Kamupersoneli.net’in android uygulamasını cep telefonunuza indirerek gelişmelerden ve çok daha fazlasından anında ve her yerde haberdar olma fırsatına sahipsiniz.

Kamupersoneli.net | Ankara

Bir Yorum

  1. hiç idarecilik yok…görevde yükselme sınavında başarı yok, zorlama vekaleten idarecilik ve öğretmenlikten genel müdürlük iyiymiş…Alllah size akıl versin