Kamu Personelleri

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik : " Biraz Yaş kuru meselesi mutlaka olacaktır"

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik : ” Biraz Yaş kuru meselesi mutlaka olacaktır”

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik , Kamu kurum ve kuruluşlarında FETÖ ile bağlantılı personelin açığa alınma süreci ile ilgili olarak haksızlık olmasını istemediklerini, fakat durumun çok büyük olduğunu ve kurunun yanında yaşında yanması durumu ile karşılaşılabileceğini belirtti.

Faruk Çelik: ” Biraz Yaş kuru meselesi mutlaka olacaktır. Çünkü Türkiye’nin karşsıında olduğu durum büyük bir durum. Bu durumun farkında olmamız gerekiyor, Bu bilinçle hareket edecek olursak mutlaka istemeyiz hiç bir kurunun burada zarar görmesini. Zaman içerisinde bunların hepsinin ayıklanacağı inancı içerisindeyiz.  Son dönemlerde çok ayrıntılı bir çalışma yapıldı. Çok ciddi veriler var bunları belirtmek isterim. O veriler çerçevesinde en sağlam şekilde adımımızı attığımızı rahatlıkla söyleyebilirim. ” dedi.

Kamu kurum ve kuruluşları içerisinde açığa alınan personel sayısı 47 bini geçti. Konu hakkında tüm gelişmeleri kamu personeli uygulamasını cep telefonunuza indirerek takip edebilirsiniz.

Kamupersoneli.net | Ankar

Bir Yorum

  1. bırakın yaşı kuruyu ucundan bucundan kim bu işe bulaşmışsa tek tek bulun bulun bulun….ben 2008 den beri kpssye giriyorum yaşlar da bi zahmet giriversin yeter be!yaş kuru drken anamız ağladı.