Kamu Personelleri

Gıda,Tarım ve Hayvanlık Bakanlığı Atama Kararı

17 Mart 2016 Perşembe tarihli resmi gazetede yayımlanan Gıda , Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı boş olan Bakanlık Müşavirliği kadrosuna atama yapıldı.

*2016 / 91 sayılı karar ile açık olan 1. derece kadrolu olmak üzere ve + 3600 ek göstergeli Bakanlık Müşavirliği kadrosuna , Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Bakanlık Müşaviri olarak görevini devam ettiren Rıfat Kayaoğlu ‘ nun ataması yapılmıştır.

Yapılan bu kararı yalnızca Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından yürütülmektedir.

* Yapılan ikinci atama kararı ise açık olan 1. derece kadrolu  olarak ve  + 3600 ek göstergeli Bakanlık Müşavirliği görevine Asım Göker KESKİN ‘ in atanması kararı alınmıştır.

* 2016 / 95 karar sayılı 1. derece kadrolu olarak ayrıca + 3600 ek göstergeli olan Bakanlık Müşavirliği görevine Ali KOYUNCU’ nun ataması yapılmıştır . Yapılan atama kararı 657 sayılı Kanun içeriğince 59 ve 60 ‘ ıncı maddelerine ve 2451 sayılı Kanunun içerisinde yer alan ikinci maddeye göre uygun olarak yapılmıştır.

* 2016 / 112 karar sayılı olan atama kararı açık kadro olan Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğünün  Yönetim Kurulu üyeliğine Rıfat KAYAOĞLU’ nun atama işlemi yapılmıştır.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 
Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk ÇELİK ‘in imzası karar sonunda yer almaktadır.