Kamu Personelleri

Göç İdaresi Genel Müdürlüğü İl Göç Uzman Yardımcılığına 100 Puanla Başvurdu

 Göç Uzman Yardımcılığı’na 100 Puanla Başvuran Aday için İlginç Kampanya

Bilindiği gibi İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Genel Müdürlüğü’nün il göç uzman yardımcısı alımı için başvuru sonuçları açıklandı. Sosyal medya sayfalarında ve bazı forumlarda il göç uzman yardımcılığı için 100 puan ile başvuru yapan adayın Göç İdaresi Genel Müdürlüğü’nün başına getirilmesi için kampanya başlatıldı.

Başlatılan Kampanyada ;  2016 Kamu Personeli Seçme Sınavından 100 tam puan alarak büyük bir başarıya imza atan arkadaşımızın bir taşra uzmanlığına bu puanıyla başvurmasına gönlümüz razı değil, kendisini daha güzel yerlerde görmeyi hayal ettiğimiz için Göç İdaresi Genel Müdürlüğünün başına geçirilmesini talep ediyoruz. Teşekkürler. (Mizah Amaçlıdır) ” denildi.  Kampanya için kullanılan mizahi görselde İl Göç İdaresi Genel Müdürü ‘nün yüzüne 100 puan yazılmış durumda.

Konu hakındaki düşüncelerinizi sayfanın altında bulunan yorum kısmı vasıtasıyla bizlerle paylaşabilirsiniz. İlgili kampanyaya göz atmak için

https://www.change.org/p/100-puanl%C4%B1-arkada%C5%9F-g%C3%B6%C3%A7-idaresinin-ba%C5%9F%C4%B1na-ge%C3%A7irilsin?recruiter=576200504&utm_source=petitions_show_components_action_panel_wrapper&utm_medium=copylink”

Kamu personeli alım haberlerinden, gündem haberlerinden, son dakika haberlerinden, ekonomi haberlerinden ve çok daha fazlasından anında haberdar olabilmek için kamu haberlerinin merkezi kamupersoneli.net’i takip etmeye devam edin.

Kamupersoneli.net | Ankara