Kamu Personelleri

GTB 763 Personel Alımı Sonuçları Açıklandı ! Şimdi Ne Olacak?

Gümrük ve Ticaret Bakanlığının resmi web adresi üzerinden bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda Gümrük ve Ticaret Bakanlığı 763 personel alımına ilişkin sonuçların açıklandığı ifade edildi. 

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı 763 personel alımı Memur(Taşra), Muhafaza Memuru, Muayene Memuru, Avukat Memur(Döner Sermaye), Memur(Merkez), Programcı, Tüketici Hakem Heyeti, Raportörü Memur(Ticaret İl Müdürlükleri) kadroları için gerçekleştirildi.

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından yayımlanan duyuruda sonuçlara göre adayların izleyeceği yollar belirtildi. Duyuruya göre ataması yapılacak olan adaylar Bakanlık tarafından belirtilen belgeleri Gümrük ve Ticaret Bakanlığına teslim etmeleri gerekmektedir. 

Ayrıca Muhafaza Memuru, Muayene Memuru, Avukat Memur(Döner Sermaye), Memur(Merkez), Programcı, Tüketici Hakem Heyeti, Raportörü Memur(Ticaret İl Müdürlükleri) kadroları için ayrı ayrı teslim edilecek belgeler belirtilmiştir. 

Adaylar “Mal Bildirim Beyannamesi” A4 boyutundaki kapalı zarf içerisinde gönderilmeli ya da teslim etmeyeceklerdir. Zarfın üzerine isim, soyisim, atanacağı unvan, genel beyan, düzenleme tarihi ve imza yer alacaktır.