Kamu Personelleri

İçişleri Bakanlığı 1545 Nüfus Memuru Alımı Mülakat Sonuçları Bekleniyor

İçişleri Bakanlığı kendi resmi web adresi üzerinden bir ilan yayımlamıştı. Yayımlanan ilanda Nüfus Müdürlüklerine 1545 nüfus memuru alımı yapılacağı ifade edildi. Söz konusu personel alımına ilişkin tüm detayları ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz. 

PERSONEL ALIM SÜRECİ

Söz konusu personel alım ilanına adaylar 15 Mayıs 2017 ile 22 Mayıs 2017 tarihleri arasında başvurularını gerçekleştirdiler. Başvuruların yapılmasının ardından sonuçlar 26 Mayıs 2017 tarihinde İçişleri Bakanlığı tarafından açıklandı.
Başvuru sonuçları açıklandı. Sonuçlara göre oluşan en düşük ve en yüksek puanlar da belirlendi. Bu kapsamda başvuru sonuçlarına ilişkin belirlenen adaylar mülakatlara çağrıldılar.

İçişleri Bakanlığı 1545 nüfus memuru alımına ilişkin sözlü sınavlar ise bölgesel olarak Ankara, İstanbul, İzmir, Trabzon, Diyarbakır, Antalya ve Erzurum illerinde 3 Temmuz 2017 tarihinde gerçekleştirildi. Mülakatlar 3 Temmuz 2017 tarihinde gerçekleştirildi ancak sonuçlar hala açıklanmadı.

Söz konusu personel alımında başvuru sonuçları başvuruların bitiminden 4 gün sonra açıklandı ancak mülakat sonuçları iki hafta geçmesine rağmen açıklanmadı. Adaylar çeşitli sosyal medya platformlarından ve sitemize yorum ve geri bildirim göndererek mülakat sonuçlarının bir an önce açıklanmasını talep ediyorlar. 

Mülakat sonuçlarına ilişkin kamupersoneli.net olarak yetkililerden adayların akıllarındaki soru işaretini giderecek bir açıklama yapılmasını talep ediyoruz. 

Kamupersoneli.net – ÖZEL HABER

Bir Yorum

  1. Sayın admin rica etsek icra katipliği sözlü mülakatı sonucu ile ilgili haber yapar mısın ? 2 aydan fazla oluyor açıklanmadığı

  2. sayın admin
    hazi̇ran
    2017
    2017 yılı 4/b sözleşmeli büro personeli giriş (sözlü) sınavı sonuçları ne zaman açıklanır