Kamu Personelleri

İlk Atama İMD Alımında Sona Yaklaşıldı

İŞKUR’un Maliye’den 3000 kadro talebi vardı, bu talep değerlendirip ihtiyaca göre artık ilana çıkılması bekleniyor. Kurum içi İMD alımından sonra İŞKUR’un ne kadar iş ve meslek danışmanı ihtiyacı olduğu da belli olacak. İlan geldikten sonra işsiz iş ve meslek danışmanlığı kavramını bitirmek için sertifikalara bir düzenleme getirilmesi faydalı olacaktır. 

İMD Adayları İŞKUR Genel Müdürüyle Görüştü

Atama bekleyen iş ve meslek danışmanları İŞKUR Genel Müdürü Sayın Cafer UZUNKAYA ile görüştüler ve atama taleplerini bir kez daha ilettiler. Sayın Genel Müdürümüz sosyal medya hesabından da görüşme ait fotoğraf paylaştı. 

Kamu Personeline Değer Veren Bir Genel Müdür

İŞKUR Genel Müdürü Sayın Cafer UZUNKAYA, personellerine yaklaşımıyla da büyük takdir toplamaktadır. Personelinin daima yanında yer alan, onların sorunları dinleyen ve onlara değer veren biri olarak kurumda tanınmaktadır. Sayın Genel Müdürümüzün çalışma arkadaşlarına gönderdiği yazıyı da aşağıda paylaşıyoruz. Yine bu yazıda da İMD ihtiyacından bahsetmiştir. 

Değerlendirme: Kamupersoneli.net olarak samimi habercilik ilkemizden hareketle hem İMD ataması bekleyenlere tez zamanda müjde verilmesi ümidini adaylarla birlikte bizler de taşıyoruz hem de Sayın Genel Müdürümüze görevinde üstün başarılar diliyoruz. 

Zeki KARA (zekikara@kamupersoneli.net) | Kamupersoneli.net – ÖZEL HABER

Bir Yorum

  1. bu güzel haberi bizlere ulaştırdığınız için çok teşekkür ederim kamupersoneli.net ailesi. inşAllah tez zamanda imd alım ilanını sitenizde görürüz.

  2. 4 yıllık sabırlı bekleyiş inşAllah atamayla son bulur.. bekledik ama sonunda bu bekleyişe deydi deriz i̇nşAllah.. teşekkürler haber için sesimize ses olduğunuz için..

  3. 15 bın işsiz iş ve meslek danışmanları 5 yıldır atama beklıyor.

  4. Kurum dışı iş ve meslek danışmanları 5 yıldır atama bekliyor

  5. Haber iyi de atama YÖK ki YÖK yani her yıl böyle oluyor ama atama olmuyor

  6. Olumsuz yorum yapan arkadaşım iyi haberler oluyor yine motal bozucu şeyler paylaşılıyor.Neden bu kadar karamsar oluyorsun.Binlerce atama bekleyen İMD'nin moralini bozmaya kimsenin hakkı yok.Yakın zamanda ilan çıkacak inşAllah ama biraz yapıcı olalım.

  7. Lutfenn artik lutfenn bizimde yuzumuz gulsun. 4 yildir bekledigimiz haber verilsin artikkk…..

  8. haber için teşekkür ederiz de yine bu sertifika dağıtan üniversitelerin ekmeğine yağ sürmesin

  9. genel müdür yine geçiştirmiş… bize ne kurum içi atamalardan. kurum dışında kaç kişi sertifkayı aldıda 4 buçuk yıldır atama yapılmıyor ama tek kelime bahsetmemiş. efendim kurum içi imd alımı hayırlı olsunmuş. birazda bize bakın bize.

  10. nereye ne kadar ihtiyaçtan demek istediği imd olduktan sonra onların yerine alınacak olan memur yazıya göre imd değil,imd ihtiyacı zaten daha önce belli olmuşki istanbul-tekirdağa alım yapılmış

  11. istihdam seferberliği var . İmd ataması yok bu nasıl iştir . Allahım sen büyüksün . Şu ilanı 4 yıldır bekliyoruz. Alım yapılsın iş aş eş hepsi ilana bağlı

  12. korktuğum oldu yine sertifika dağıtan tüm üniversiteler sertifika için ilana çıktı bile