Kamu Personelleri

İzmir Valiliğine Erol AYYILDIZ Atandı ! ( Yeni İzmir Valisi Erol AYYILDIZ Kimdir? )

 İzmir Valisi Erol Ayyıldız Kimdir? Eski Aydın Valisi Sn. Erol Ayyıldız İzmir Valisi olarak atandı. 1 Haziran 2016 tarihli valiler kararnamesi doğrultusunda 50 ilin valiliklerinde değişiklik meydana geldi. Bunlardan bir tanesi de İzmir oldu.


Eski Aydın Valisi Sn. Erol Ayyıldız, İzmir Valisi olarak atandı.

Peki Erol Ayyıldız Kimdir?

İzmir Valisi Sn. Erol Ayyıldız 1966 yılında Giresun’un Piraziz ilçesinde dünyaya geldi. 1987 senesinde Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden mezun olan İzmir Valisi, 1989 yılında Ordu Valiliği’nde Kaymakam adayı olarak göreve başlamıştır.  

Sn. Erol Yıldız , Ordu Ulubey Kaymakamlığı, Kahramanmaraş – Ekinözü, Nevşehir – Kozaklı Kaymakamlığı görevlerinde buluınmuştur. 2000 ile 2003 yılları arasında Bitlis Vali Yardımcısı olarak görev yapan AYYILDIZ, 2003 ile 2006 yıllaır arasında Rize Çayeli Kaymakamı olarak görev yapmıştır. 2006 ile 2010 yılları arasında Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü Daire Başkanı, 2010 ile 2011 yılları arasında Mahalli İdareler Genel Müdür Yardımcısı , 2011 yılından 2013 yılına kadar Zonguldak Valisi olarak görev yapmıştır.

İzmir Valisi’nin Önceki Görev Yeri Aydın idi…

İzmir Valisi Sn. Erol Ayyıldız 2013 yılından günümüze kadar Aydın Valiliği görevini yürütüyordu. İzmir Valisi Erol Ayyıldız evli ve 3 çocuk sahibidir.

Kamudan haberlerden, gündemdeki gelişmelerden, son dakika haberlerinden ve çok daha fazlasından haberdar olabilmek için kamupersoneli.net’in android uygulamasını hemen ve ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Kamupersoneli.net | Ankara

Bir Yorum

  1. yolun açık olsun sayın valim aydına yaptıklarınız için ne kadar teşekkür etsek azdır.

  2. hayırsever dürüst ve samimi bunları tüm samimiyetimle yazıyorum izmir için şansdır sayın valim aynı görüşten olmasamda adam gibi admadır yolunuz açık olsun ufku geniş insan.

  3. İzmire hoş geldiniz sayın valim. yeni göreviniz hayrlı uğurlu olsun.

  4. Bugün yanınıza geldim Allah razi olsun içimi ferahlattiniz inşAllah hükümlü arkadaslarda bina önce kadroya geçer evlerine helal lokma götürür bunun altında üstünde kim varsa Allah razi olsun