Kamu Personelleri

Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) KPSS 2017/4 Tercih Başvuru Sonuçları Açıklandı !

Karayolları Genel Müdürlüğü, Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezinin resmi web adresinde yayımlanan duyuru ile 640 personel alımı yapacağını duyurmuştu. Karayolları Genel Müdürlüğü KPSS 2017/4 ile 640 personel alımı başvuru sonuçları açıklandı. 

Karayolları Genel Müdürlüğü KPSS 2017/4 ile 640 personel alımı tercih başvuruları 12 Nisan 2017 tarihinde başlamıştı ve 18 Nisan 2017 tarihinde sona ermişti. Adaylar tercihlerini Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi üzerinden yaptı ve tercihler için 15 TL ücreti ilgili bankalara yatırdılar.

Karayolları Genel Müdürlüğü personel alımı başvuru sonuçlarının açıklandığına ilişkin Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezinin resmi web adresinde bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda Karayolları Genel Müdürlüğü 640 personel alımı başvuru sonuçlarının açıklanmasının arından yapılması gerekenler belirtildi.

Kamupersoneli.net – ANKARA

Bir Yorum

  1. Nasil bir insansiniz siz ya.hep haksizlik yapiyorsunuz.dusuk puan alan hickumseyi almiyorsunuz hakkini helal etmiyorum.hicbirsekildeetmiyorum.

  2. sayin yetki̇li̇ler bu gençler bu bölümde mezun olmuşarmi yuksek okularini okumuşlarmi evet bunlardan kpss yüksek puan beklemek bence yanliş olur

  3. adalet ve büro yönetiminin max min puanları neden yok ön lisansta sadece sağlık teknikerlerinin puanları var !!

  4. kesin lan mülakat yoktu daha ne istiyorsunuz dersinize çalışınnnnnnnn

  5. Paramızı geri istiyoruz .torpilli kendi adamlarınızı arayıp maaş paralarını bizlerden mi çıkartıyorsunuz.haram olsun oparalar inşAllah biyerizden cikar

  6. merhaba arkadaşlar karayollarına inşaat tekniker olarak atandım.3 şarttan ikisini sağladım ama b ehliyet şartıda vardı bende ehliyet yok acaba sorun çıkarırlar mı?

  7. Ortak verdiginiz kadrolar yuzunden atanamadik.kadrolari her bolume ayri verseniz magdur olmazdik