Kamu Personelleri

Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz Kimdir?

Dr. M. İlker Haktankaçmaz Kırıkkale Valisi olarak atandı. Dr. M.İlker Haktan Kaçmaz 1996 yılında İçişleri Bakanlığı’nda kaymakam adayı olarak göreve başlamıştır. Mersin / Çamlıyayla, Tunceli /Ovacık, Çankırı/Eldivan ilçelerinde Kaymakamlık Sivas’ta ise vali yardımcılığı görevlerinde bulunmuştur.

2008 senesinde Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü’nde Şube Müdürü, 2011 Yılında aynı Genel Müdürlük’te daire başkanı olmuştur. 23.06.2014 tarihli kararname doğrultusunda Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Dairesi Başkanı olarak atanmıştır. 1995 Yılında Hacettepe Üniversitesi’nde Lisans , 1999 yılında Ankara Üniversitesi ve 2007 yılında Exeter Üniversitesi’nde yüksek lisans yapan Dr. M.İlker Haktankaçmaz , 2009 yılında Ankara Gazi Üniversitesi’nde doktora programlarını tamamlamıştır. Haktankaçmaz’ın çeşitli akademik dergilerde kamu yönetimi, mahalli idareler ve reform konularında yayınlanmış makaleleri bulunmaktadır. 01.06.2016 tarihli valiler kararnamesi ile birlikte Kırıkkale Valisi olarak atanan Dr. M.İlker Haktankaçmaz’ın son görev yeri AB ve Dış İlişkiler Dairesi Başkanlığı’dır.

Kamu haberlerinden, gündem haberlerinden, son dakika haberlerinden, Bakanlar Kurulu kararlarından ve daha fazlasından haberdar olabilmek için kamupersoneli.net’i takip etmeye devam edin.

Bir Yorum

  1. Selamün aleyküm sayın kırıkkale valim ben ırmak köyünde oturuyorum yahşihan organize sanayi meslek lisesinde okuyorum sayın valim kar yağışı olduğundan dolayı tatil istiyoruz izninizle ana yollarda ulaşım var ama köy içlerinde ulaşımı zor sağlıyoruz valim yarın tatil istiyoruz sayın valim tatilimizde boş durmayacsğız daha iyi çalışacağız derslerimize sayın valim yerler buzluydu onun üstüne bide kar yağdı çook tehlikeli sayın valim lütfen sizden ricam yarın tatil edin

  2. Sayın valim tayininde bursada isteyin zira biz 16 yıldır böyle halkla iç içe valiye hasret kaldık eskiden bizimde böyle bir valimiz vardı

  3. SAYIN VALİM Ben kırıkkale ulaklı köyü 1957 doğumlu bir vatandaşım Babam 1967 yılında iş içabı ankaraya taşındı benim okulum bittikten sonra bolu yeniçağa ilçesinde bir iş buldum 1972 yılından beri yeniçağada yaşıyorum köyümüzüz toplam nüfusu 50 kişi var veya yok köyün muhtarı var camisi var ama cenaze defnetmek için hocosı yok 8 veya 10 km civardaki köylerden Canaze defnetmek için hoca aramak zorunda kalıyruz köyün yoluna yol demek için 50 şahit ister muhtar akrab ama hiç ilgilenmediği için SAYIN SİZ VALİMİZE bildirmek için rahatsız ettim. SAYGILAR.