Kamu Personelleri

KPSS 2016/2 Kadroları Kapsamında Beykoz Belediyesi Kaç Zabıta Memuru Alacak ?

Bilindiği gibi Devlet Personel Başkanlığı tarafından KPSS 2016/2 kadro sayıları yayınlandı. Kadro sayıları şu şekilde;

Kadro Sayıları 
– Ortaöğretim alanı için 151,
– Önlisans için 752,
– lisans için ise toplam 1147

KPSS 2016/2 Kadrolarında Beykoz Belediyesine Kaç Zabıta Memuru Alınacak ? 

KPSS 2016/2 kadrolarında İstanbul ili Beykoz Belediye Başkanlığı kendi bünyesinde 15 kadro açtı. Açılan kadrolar sadece ” zabıta memuru ” için açıldı. 

Zabıta memuru kadrosu için nitelik kodları ise 4001 (her hangi bir lisans programından mezun olmak), 7225 ( Güvenlik tahkikatının olumlu sonuçlanması), 7330 (bu kadro için vardiya sistemi uygulanacak), 6506 (b sınıfı sürücü belgesine sahip olmak), 6519 (İstenilen sınıftaki sürücü belgesine en az 5 yıldır sahip olmak) şeklindedir. 

Alınacak personeller İstanbul ilinde çalıştırılacaktır. Ayrıca alınacak personeller için merkez veya taşra olmak üzere herhangi bir teşkilat belirtilmemiştir. 

Kamupersoneli.net – ANKARA

Bir Yorum

  1. Yine mi 4001 kodu ile alıyor? Belediyelerde öncelikli olarak kamu yönetimi mezunlarının çalışması gerekmez mi? Yerel yönetimlerle ilgili ne kadar bilgi varsa hepsini okulda öğrenmiş oluyorlar.

  2. Arkadaşlar açıklanan tercih kılavuzunda lisans, ön lisans ve orta öğretim olmak üzere 2 bin elli bir (2051) kişi için yer açıldığını ilan etmekte bulunuyor bunun hakkında bir anket veya bir kampanya hali hazırda başlatılmamış bunun için bizim her bir birey olarak gerekli yerlere mail atmamız gerektiğini söylemek için bu yazıyı yazmaktayım. Mail göndereceğimiz mail adresi aşağıda vermekteyim. Hassasiyetinizden dolayı müteşekkirim.

    info@dpb.gov.tr, osym@osym.gov.tr, iletisim@csgb.gov.tr, bimer@bimer.gov.tr