Kamu Personelleri

KPSS 2017/7 İle GTHB'ye Atanan Adaylardan İstenilen Belgeler Yayımlandı

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından yayımlanan duyuruda Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı 2058 personel alımına ilişkin KPSS 2017/7 yerleştirme sonuçları açıklandı. Yerleştirme sonuçlarının açıklanmasının ardından Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının resmi web adresi üzerinden bir duyuru yayımlandı. 

Bakanlığın resmi web adresi üzerinden yayımlanan duyuruda Bakanlığa atananlardan istenilen belgeler belirtildi. Atama işlemlerine ilişkin adaylardan istenilen belgeleri kamupersoneli.net olarak ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz. 

ADAYLARDAN İSTENİLEN BELGELER

Yerleştirmesi yapılan adaylardan sözleşme yapmaya esas teşkil edecek aşağıdaki belgeler istenir:

a) Diploma veya mezuniyet belgesinin aslı veya kurum ya da noter onaylı örneği,

b) İki adet vesikalık fotoğraf (4.5 x 6 cm.),

c) KPSS sonuç belgesi,

ç) Türkiye Cumhuriyeti kimlik numarası, adres bildirimi, adli sicil ve adli sicil arşiv kaydının olmadığı, askerlik ve sağlık durumu ile yukarıda belirtilen istisnalar dışında ÖSYM’ye müracaat tarihi itibariyle Bakanlığımız ile kamu kurum ve kuruluşlarında 657 sayılı Kanunun 4/B maddesine göre çalışılmadığına dair yazılı beyan (Ekte örneği yayımlanan beyan belgesi sözleşme imzalanacak il müdürlüklerince verilecektir.)

d) Mal bildirim belgesi.

e) Mühendis ve Veteriner Hekim olarak görevini devamlı yapmasına engel olabilecek herhangi bir hastalığının bulunmadığına dair yazılı beyan.

e) Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması formu. (2 suret bilgisayar ortamında doldurulacaktır.)

ÖSYM Başkanlığınca, 657 sayılı Kanun’un 4/B maddesine göre yerleştirilen Mühendis ve Veteriner Hekimlerin İl Müdürlüklerine 26/07/2017-18/08/2017 tarihleri arasında mesai bitimine kadar müracaat etmeleri ve yukarıda sayılan belgeleri teslim etmeleri gerekmektedir. Gerçeğe aykırı belge verenler ya da beyanda bulunanlar hakkında yasal işlem yapılacak olup, atamaları yapılmış ise atamaları iptal edilecek, idare tarafından kendilerine bir bedel ödenmiş ise, bu bedel yasal faizi ile birlikte tazmin edilecektir.

Bir Yorum

  1. belgeler yayımlandı ancak güvenlik soruşturma sonuçları hakkında en ufak bir fikri olan var mı acaba? yani şu gün göreve başlarsın diyebilen biri var mı?