Kamu Personelleri

Kurtulmuş:"10 Bin Özel Harekat Polisi Alımı ve 5 Bin Güvenlik Korucusu Alınacak!"

 10 BİN ÖZEL HAREKAT POLİSİ VE 5 BİN GÜVENLİK KORUCUSU ALIMI YAPILACAK


Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş: ” Değerli arkadaşlarım bugünki Bakanlar Kurulu Toplantımızın ana maddelerinden birisi Türkiye ile ilgili iç güvenlik ve dış güvenlik meseleleriydi. İç güvenlik meselesi ile ilgili Genelkurmay Başkanlığımız ve İçişleri Bakanlığımız kendi kurumları nezlinde yürütülen faaliyetler ve Türkiye’deki iç güvenlik meselesiyle ilgili sunumlarını yaptılar. Ayrıca TSK Fırat Kalkanı operasyonu , Musul operasyonu ile ilgili olarak değerlendirmelerini Bakanlar Kuruluna iletti. 

10 BİN ÖZEL HAREKAT VE 5 BİN GÜVENLİK KORUCUSU ALIMI YAPILACAK

Türkiye bildiğiniz gibi eş zamanlı olarak 3 terör örgütü ile mücadelesini sürdürüyor. PKK, DAEŞ, FETÖ! Özellikle Suriye’deki başarılı operasyonlarımızdan sonra Bunların eylemlerini arttırma ihtimali, Türkiye’ye karşı terör tehditini arttırma ihtimalleri de mevcuttur. Dolayısıyla her şık her ihtimal göz önüne alınarak Tüm güvenlik tedbirleri etkin bir şekilde icra edilecektir. Daha önceki haftalarda ifade ettiğim gibi gerek istihbarat bakımından , gerek insan kaynakları bakımından, alet ekipman bakımından tüm eksiklikler gideriliyor.  TSK, Emniyet, Özel harekatımızın terörle mücadeledeki ilgili birimlerimizin imkan ve kabiliyetleri arttırılıyor. 10 bin  Özel Harekat Görevlisi ve 5 Bin güvenlik korucusunun alınması ile ilgili adımlar atılacaktır.

Bakanlar Kurulu Toplantısında Terörü yenecek tüm stratejilerin uygulanması üzerinde duruldu. DAEŞ’in Türkiye’de topraklarında yandaş bulmasının önlemek için sahih İslam geleneğinin ülkemizdeki gençlere anlatılması için gerekli çalışmalar sürecektir. “


Özel Harekat Polisi alımı ve Güvenlik Korucusu alımı ile ilgili tüm gelişmeleri yakından takip edebilmek için kamupersoneli.net’in mobil uygulamasını hemen şimdi ücretsiz indirin.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA

Bir Yorum

  1. Nereye ne zaman alınacak başvurular nereye yapilacak

  2. ALLAH aşkına güvenlik korucusu ne yaa ? Yeni yeni kelimeler türetiyorlar . Hani koruma memuru alımı vs. vardı ne oldu ?

  3. Arkadaslar nereye basvuracaz ve ben merkezde oturuyorum bilgi verirmisiniz

  4. bu alımda mayıs ayı gibi oldu sanırım ses cıkmadı koruculuk için

  5. Deniz küçük ağzindan cikanı kulağın duyuyormu korucu dediğin 35 yıldır mücadele edıyor