Kamu Personelleri

KYK 1044 Personel Alımı Başvuru Sonuçları Açıkladı!

KYK 1044 PERSONEL ALIMI BAŞVURU SONUÇLARI AÇIKLANDI

Kredi ve Yurtlar Kurumunun resmi web adresinde bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda Kredi ve Yurtlar Kurumu 1044 sözleşmeli personel alımı başvuru sonuçlarının açıklandığı ifade edildi. Kredi ve Yurtlar Kurumu 1044 sözleşmeli personel alımına ilişkin detaylar şöyle;

Kredi ve Yurtlar Kurumu 1044 personel alımına ilişkin ilan Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlandı. Söz konusu ilana ilişkin başvurular 5 Nisan 2017 tarihinde başladı ve 14 Nisan 2017 tarihine kadar devam etti. İlana başvuru yapan adaylar başvurularını Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı online başvuru sistemi üzerinden gerçekleştirdiler.

Başvurularının tamamlanmasının ardından başvuru sonuçlarına ilişkin başlayan heyecanlı bekleyiş sona erdi. Başvuru sonuçları Kredi ve Yurtlar Kurumu tarafından açıklandı. Başvuru sonuçlarına aşağıda paylaşmış olduğumuz link üzerinden ulaşabilirsiniz. 

SÖZLÜ SINAV

Kredi ve Yurtlar Kurumu 1044 personel alımı sözlü sınavları 8 Mayıs 2017 tarihinden itibaren yapılmaya başlanacak. Sözlü sınava girmeye hak kazanan adaylar hangi il için başvurmuşlarsa o ilin karşısında yer alan sınav yerinde sınava gireceklerdir. Sözlü sınav merkezleri tablosu aşağıdaki gibidir.

Bir Yorum

  1. ardahan : 81 de kapatti görenler yazabi̇li̇rmi̇ neresi̇ kaçda kapatti acaba

  2. yalova 83 le kapattı ? taban puanların hepsini yayınlamıyorlar mı ?

  3. En azından ilinde girmeye hak kazananların lıstesi yayınlansa bilgileniriz.

  4. Arkadaslar ben sonucuma bakamiyorum kimlik dogrula diyor barkod no istiyor yardimci olurmusunuz

  5. sinop 81.76 kadın giresun gümüşhane kadın kaç ile kapattı

  6. Yazık İİBF kadrolarını yedirdiniz yine !!! Alakasız bölümleri alakasız meslekleri atiyorsunuz !!! Ha birde y.lisans lisanslar işsiz kalırken , önlisans liselilerin kolay yoldan(az netle çok puan) memur olması trajiktir. Bu ülkede memur olmak için okumamak mi gerekir ? …İİBF leri kan ağlıyor !!!

  7. konyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa