Kamu Personelleri

KYK 1044 Personel Alımı Mülakat Sonuçları Açıklandı

MÜLAKAT SONUÇLARI AÇIKLANDI !

Kamupersoneli.net olarak her zaman gündeme getirdiğimiz ve adayların mağduriyet yaşadıklarını ifade ettiğimiz, On binlerce aday tarafından büyük bir merak ve heyecanla beklenen Kredi ve Yurtlar Kurumu 1044 personel alımı mülakat sonuçları açıklandı. 

Konu ile ilgili olarak Kredi ve Yurtlar Kurumu’nun resmi web adresi üzerinden bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda Kredi ve Yurtlar Kurumu 1044 personel alımı mülakat sonuçlarının açıklandığı ifade edildi. Adaylar mülakat sonuçlarına aşağıda kamupersoneli.net olarak paylaştığımız bağlantı üzerinden ulaşabilirler. 

KYK 1044 Personel Alımı Mülakat Sonuçları İçin TIKLAYIN

SÖZLEŞMELİ YURT YÖNETİM PERSONELİ SÖZLÜ SINAV SONUÇLARI

08-18 Mayıs 2017 tarihleri arasında yapılan Sözleşmeli Yurt Yönetim Personeli sözlü sınav sonuçları http://tercihler.gsb.gov.tr  adresinde yer almaktadır.

Bu ilan tebliğ niteliğinde olup kişilere ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

Sözlü sınav sonucunda başarılı olarak göreve başlamaya hak kazananlara ilişkin Duyuru (http://yurtkur.gsb.gov.tr) adresinde yer almaktadır.

SÖZLEŞMELİ YURT YÖNETİM PERSONELİ SÖZLÜ SINAVINDA BAŞARILI OLARAK GÖREVE BAŞLAMAYA HAK KAZANAN ADAYLARIN DİKKATİNE

Genel Müdürlüğümüze bağlı yurt müdürlüklerinde, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/B maddesi ve 6/6/1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan “Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar” çerçevesinde 08-18 Mayıs 2017 tarihleri arasında yapılan sözlü sınavlar neticesinde başarılı olarak göreve başlamaya hak kazanan adaylar 11.08.2017 tarihine kadar aşağıda yazılı olan belgeleri ilgili il müdürlüklerine teslim edeceklerdir.

Posta, kargo veya kurye ile yapılacak başvurular dikkate alınmayacaktır. Ancak fiilen askerlik görevinde bulunanlar ile hastalık veya doğum mazereti nedeniyle belgelerini teslim etmeye gidemeyecek durumda olanlar (durumlarını belirten askerlik belgesi, doğum raporu veya hastalık raporu ibraz etmeleri kaydıyla) belgelerini yakınları aracılığıyla teslim edebileceklerdir.

Asıl listede yer alanlardan göreve başlama işlemlerinin yapılması için geçerli bir mazereti olmadığı halde başvurmayanlar ile gerekli şartları taşımadığı sonradan anlaşılanlar göreve başlatılmayacaktır. Bu adaylar için sınav sonuçları kazanılmış hak sayılmayacaktır.

İSTENEN BELGELER:

1- Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numarası ve adres bilgilerine ilişkin yazılı beyan

2- Adli Sicil Bilgilerine ilişkin yazılı beyan

3- KPSS Sonuç Belgesi

4- Diploma veya mezuniyet belgesinin aslı veya kurumca onaylanmış sureti (yurt dışındaki üniversitelerden mezun olan adaylar için YÖK tarafından denkliği onaylanmış belge),

5- Erkek adaylar için e-Devlet kapısı (www.turkiye.gov.tr) üzerinden alınan Askerlik Durum Belgesi,

6- Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmadığına dair yazılı beyan,

7- Mal Bildirim Formu,

8- Kamu Kurum ve Kuruluşunda görev yapmış ise buna dair hizmet belgesi

 9- 6 adet fotoğraf (son altı ay içinde çekilmiş ve ilgilinin kolay tanınmasını sağlayacak şekilde)

10- Nüfus Cüzdanı fotokopisi

11- Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formu (Islak imzalı olacak şekilde bilgisayar veya daktilo ortamında doldurulacaktır.)

Kamupersoneli.net – ANKARA

Bir Yorum

  1. bu süreçte yanımızda olup sesimiz olduğunuz için çok teşekkür ederiz:)

  2. arkadaşlar ben 2.sıradan yedeğim 2 kişi aldılar yedeklerin şansı var mı ne zaman alırlar acaba . geçmiş dönemlerden bilgisi olan varmı.