Kamu Personelleri

Memur Alımı için Bekleyen Adayları Üzecek Haber Çalışma Bakanından Geldi

 MEMUR ALIMLARINDA GÜVENLİK SORUŞTURMASI


Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sn. Mehmet Müezzinoğlu , Anadolu Ajansı editör masasına katıldı ve burada önemli açıklamalarda bulundu.

KHK ile Memur alımları için Güvenlik Soruşturması Süreci eklendiği bakan Müezzinoğlu’na hatırlatıldı ve Memur alımları için başka bir şart eklenecek mi? şeklinde soruldu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sn. Mehmet Müezzinoğlu  “Bu ülke darbeleri yaşıyor, AK Parti döneminde parti kapatma davasını ele alacak olsak, bir savcı kapatma davası açıyor. Niye AK Parti laikliğe karşı oldu diye? 21 milyon vicdanın bir olduğu partiyi kapatmaya çalışıyor. 4 ay , 5 ay devlet , millet diken üstünde.

O GÜNLERİN BEDELİNİ MİLLETİMİZ ÖDEDİ

Bir sabah meclise giderken arkadaşlarla telefonla 1 oyla kapatılıyoruz moralimiz bozuk, ertesi gün bir oyla kurtuluyoruz a bu gün iyiyiz. Ülke ve dünya krize gidiyorken %47 ile seçtiği parti 3-4 ay 1 oyla kurtuluyor, 1 oyla kapanıyor. 1 Oyla kurtulda AK Parti. Esasında Laikliğe karşı odak olmaktan hüküm giydi de, kapatılmaktan 1 oyla kurtuldu. Kurtulan milletin kaderi, demokrasi , milli iradeydi. Bu hakimlere ne oldu? bir şey oldu mu? Şayet iktidar bunlarla uğraşmayıp ekonomiyi daha iyi noktaya getirebilseydi, yabancı sermaye Türkiye’ye daha çok gelseydi ? Karşılığını kim olacaktı ? milletimiz, bedelini kim ödedi ? milletimiz.


DEVLETE GİRENLER MİLLETE DEĞİL BAŞKA ODAKLARA HİZMET EDİYORSA

Devlette kamuya girenlerin yalnız girerken değil, çalıştığı süre zarfında da ( Çok güvence , çok güvence deniyor ya) millete hizmet etme temsilinde görevini değilde, belirli odaklara hizmet ediyorsa. Milletin verdiği maaşla , milletin kadrolarında yer alamaz. Belirli periyodlarla check edilebilmeli. Doğru bir yapı , yanlışları dışlar. Yanlış bir yapı doğruları dışlar. Biz millet adına doğru sistemi kurmalıyız. Buraya yanlış girebilir mi? Girebilir ama barınamamalı.

BÖYLE BİR DÜZEN BATAKLIK HAVUZCUKLARI OLUŞTURUYOR

Adam 40 yıldır sistematik organizasyon yapıyor. Kimin ne zaman gireceğini, terfi edeceğini, belirliyor. O nedenle girişte yalnız güvenlik soruşturması tabi önemli. Sistem girişte de olacak devamında da.  Kamuya giren girdiği günden hangi gün emekli olmak istiyorsa o güne kadar tapulu malı, böyle bir düzen bataklık havuzcukları oluşturuyor. Bunun bedelini millet ödüyor. Siyasetçinin görevi millete bedel ödetecek hiç bir yapıya müsade etmemek. Kamuya talebin bu kadar artması güvenceden dolayı. Çalışan her insan güvencededir ya.”

KAMUPERSONELİ.NET  – ANKARA