Kamu Personelleri

Memur İşi Yapan İşçiler KİT'lerde Sözleşmeli Personel Pozisyonlarına Atanabilir

KİT Sözleşmeli Personelin Yıllık İzinlerinin bir sonraki yıla devredilmesine yönelik çalışmaların yapılmasına 26 Nisan 2016 tarihi itibariyle  , Maliye Bakanlığı, Kalkınma Bakanlığı, Hazine Müsteşarlığı tarafından başlanılacak. Söz konusu çalışmalar netice alırsa KİT ‘de çalışan sözleşmeli personeller kullanamadıkları yıllık izinleri bir sonraki sene kullanabilecek.


Bir çok KİT çalışanı senelik izinlerini bazı nedenlerden dolayı kullanamıyor. Söz konusu sıkıntılar nedeniyle başlatılan çalışmalar sonrasında KİT Sözleşmeli personelinin yıllık izinleri bir sonraki yıla devredilebilir. Çalışmaları Maliye Bakanlığı, Kalkınma Bakanlığı , Hazine Müsteşarlığı ortaklaşa yürütecek. Çalışmaların başlama tarihi olarak 26 Nisan 2016 belirlendi. Gelişmelerden haberdar olmak için kamupersoneli.net adresini takip etmeye devam edin.

Memur İşi Yapan İşçiler KİT’lerde Sözleşmeli Personel Pozisyonlarına , Diğer Kurumlarda Memur Kadrolarına Atanabilir

Memur İşi Yapan İşçilerin Kit’lerde Sözleşmeli Personel Pozisyonlarına , Diğer Kurumlarda Memur Kadrolarına atanmalarına yönelik çalışmalar için kısa bir süre kaldı. Söz konusu çalışmalarda 27 Nisan 2016 tarihi itibariyle Maliye Bakanlığı, Kalkınma Bakanlığı, Hazine Müsteşarlığı tarafından başlayacak. 27 Nisan 2016 tarihinden bir önceki günde haberimizin başında belirttiğimiz Kit Sözleşmeli perosnelinin yıllık izinlerinin bir sonraki yıla devredilmesine yönelik çalışmalar başlayacak.



Kamu haberleri gündem haberleri ve çok daha fazlası kamupersoneli.net adresinde. Kamupersoneli.net’in ücretsiz android uygulamasını cep telefonunuza google play üzerinden indirebilirsiniz.