Kamu Personelleri

Memurlar İçin E Bordro Mart 2016 Maaşları Belli Oldu

Memurların Mart 2016 Maaşları İçin E Bordro Sistemi Sorgulamaya Açıldı

Memurlar İçin E Bordro Mart 2016 Sorgulamaya Açıldı. Kamu personelinin maaşlarındaki her türlü detayı görebileceği e bordro sisteminde mart ayı maaşlarını görebilirler. E bordro sistemi memurların işlerini çok kolaylaştırıyor. Her ay maaştan bir iki gün önce Turkiye.gov.tr adresinden elektronik ortamda öğrenilebilen maaş bordro’larını nasıl temin edebilirsiniz.

E-Bordro Çok Rağbet Görüyor

Kamupersoneli bir çok vatandaşın çeşitli işlemler esnasında lazım olan maaş bordrolarını internet ortamından almalarını sağlayan e bordro sistemi için e-Devlet kapısına giriş yapmanız gerekmektedir. e-Devlet ‘e kişisel bilgilerini girerek sistemden faydalanabilen kamu personeli maaşlarında bulunan her türlü kesintileri e-bordro ile görebiliyor. Mart 2016 E-bordro kamu personeli için e-Devlet üzerinde yayımlandı.Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğü’nün bir çalışması olan e-bordro vatandaş tarafından oldukça benimsendi. Dijital ortamda işlemleri kolaylaştırmak için tasarlanan sistem her ay memurlar tarafında büyük bir ilgiyle karşı karşıya kalıyor. 2016 Mart E-Bordro bilginizi öğrenebilmeniz için aşağıdaki linki ziyaret edebilirsiniz;

2016 Mart E-Bordro Nasıl Öğrenilir?

https://www.turkiye.gov.tr/e-bordro-sorgulama

Turkiye.gov.tr  adresi üzerinden (e-devlet) kimlik doğrulama işlemlerini gerçekleştirdikten sonra karşınıza gelen e-hizmetler sayfasında bulunan Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğü e-bordro uygulamasından bordro bilgilerinizi öğrenebilirsiniz. E-bordro sisteminden önceki aylarında maaş bilgilerini görmek mümkün. 

Kamupersoneli.net