Kamu Personelleri

Merkezi Atama ile Sekreter Alımı Yapacak Devlet Kurum ve Kuruluşları

 Merkezi Atama ile Sekreter Alımı Yapacak Devlet Kurum ve Kuruluşları  Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’na bağlı Devlet Personel Başkanlığı tarafından kadroların açıklanmasından sonra atama bekleyen sekreterler tercih işlemleri için sabırsızlanmaya başladı.


Sekreter Alımı (Önlisans) Yapacak Kamu Kurum ve Kuruluşları

3179 Nitelik Kodu ile alım yapacak kamu kurum ve kuruluşları ise şu şekilde ;  Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu Genel Müdürlüğü, Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Bozok Üniversitesi, Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü, Kilis 7 Aralık Üniversitesi, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi, Gebze Teknik Üniversitesi, Düzce Üniversitesi, Bayburt Üniversitesi, İstanbul Medeniyet Üniversitesi , Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı (YÖK), Hakkari Üniversitesi, Abant İzzet Baysal Üniversitesi.

Tercihler ne zaman başlayacak?

Kısa zaman içerisinde ÖSYM tarafından tercih kılavuzu yayımlanacak ve 22 Haziran 2016 ile 1 Temmuz 2016 tarihleri arasında adaylar tercih işlemlerini 15 TL’lik tercih ücreti karşılığında yapabilecekler. 

3179 Nitelik Kodu

3179 Nitelik Kodu ; Büro Yönetimi, Büro yönetimi ve sekreterlik, Bürö Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Sekreterlik, Ofis Teknolojileri ve Yönetimi, Büro Hizmetleri ve Yönetici asistanlığı önlisans programlarından mezun olmak.


Kamu haberlerinden, gündem haberlerinden, gündemdeki gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olabilmek için kamupersoneli.net’in android uygulamasını cep telefonunuza indirmeyi unutmayın.

Kamupersoneli.net | Ankara

Bir Yorum