Kamu Personelleri

Orman Bakanı Eroğlu'ndan Personel Alımı Açıklaması

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu Habertürk TV’de bir programa konuk oldu. Orman Bakanı Veysel Eroğlu referandum sürecini değerlendirirken orman mühendislerine kadro ve personel alımlarına ilişkin açıklamalarda da bulundu. 

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu referandum sürecine ve personel alımlarına ilişkin yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“28 il gezdim. Ben Türkiye’de her noktaya gitti aşağı yukarı. Her zamankinden daha büyük bir heyecan var. Özellikle son haftalardaki heyecan ile ‘Evet’ oylarında artış görüyorum. Kesinlikle milletimizin istikrardan yana oy kullanıp ‘Evet’ diyeceğini düşünüyorum. Sayın Kılıçdaroğlu’nun bazı ifadeleri milletin aklını karıştırıyor. Ama yaptığı gaflar kararsızların ‘Evet’e kaymasında etkili oldu. Kendisine teşekkür ediyorum.”

PERSONEL ALIMLARI

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu açıklamasında “Her sene kadro veriliyor hükümet tarafından, biz de açıklıyoruz. İmtihanla KPSS ile alınıyor. Sınavı kazanan kadroyu alıyor. Herhalde önümüzdeki günlerde açıklanacak. Referandumdan sonrasına kalır diye tahmin ediyorum. Herkesin Regaip Kandili’ni kutluyorum” ifadelerine yer verdi. 

Kamupersoneli.net – ANKARA

Bir Yorum

  1. bakanımızdan net bir açıklama bekliyorduk malesef olmadı orman mühendisleri müjde bekliyor artık

  2. bakanımız net bir açıklama yapamadı malesef orman mühendisleri kadro müjdesi bekliyor sesimiz duyulsun artık

  3. orman bakanımız net bir açıklama yapmamış malesef artık müjde verilsin biz orman mühendislerine

  4. orman muhafaza memur alımı çok yetersiz kadro veriliyor çok sayıda alım bekliyoruz

  5. Bakanımızdan Orman Muhafaza Memurluğu için iyi bir haber bekliyoruz

  6. Alımlarla ilgili halen boş konuş dur şehir olsun hakkimiz

  7. bakanımız mülakat olduğunu unutmuş sanırım neyse iyi sayıda kadro versinde orman mühendislerine artık

  8. Bence işsiz orman mühendislerinin tamamına istihdam saglanana kadar orman mühendisi bölümlerine öğrenci alınmamalı. Okuyan boşa düşüyor yada 6 ay hizmet alimiyla alinip sonra elleri ceplerinde gezmek zorunda kaliyor ! Bu trajik durumun düzeltilmesi gerektiginin farkindalar mi acaba ??? Kaç mezun var hangi işlerde calisiyorlar? Kaç kisi orman mühendisliği okuyor?? Yetmezmis gibi birde ikinci öğretim açıyorlar. Siz önce mezun edip biryere yerlestiremediginiz mühendislerinize sahip çıkın !!!

  9. orman mühendislerine bu yıl 2017 yılı için sadece 5 kadro verilecek diye duyumlar geliyor gerçekten bu doğruysa yazık 10.000 mezun işsiz orman mühendisi 2016 kpss ye girdi eğer 5 kişi alınacaksa bu iddia doğruysa kapatalım 12 orman fakültesini gerek yok…!!!

  10. di̇plomali 10.000 mezun genç orman mühendi̇si̇ mayista en az 500 atama i̇sti̇yor