Kamu Personelleri

Orman Bakanı Veysel Eroğlu'ndan Personel Alımı Açıklaması

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, TRT Haber’de katıldığı TV programında gündeme ve personel alımlarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bakan Eroğlu, gündeme ilişkin soruların yanı sıra personel alımlarına ilişkin açıklamalar da yaptı. İşte Bakan Eroğlu’nun personel alımına ilişkin açıklamaları:

Orman Mühendislerini Üzecek Haber

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Orman Mühendislerinin Mayıs ayında bekledikleri kadroya ilişkin kendisine yöneltilen soru üzerine: ” Bu kadro hükümetin prensibi ama bizim şimdi Orman Muhafaza memurlarına ihtiyacımız var, orman muhafaza memuru alacağız.” dedi.

Orman Mühendisleri İçin Kadro Talebinde Bulunduk

Bakan Eroğlu, Orman Mühendisleri için de kadro talebinde bulunduklarını açıkladı ve: “Kadroyu Maliye Bakanlığı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ve Başbakanlık tayin ediyor, biz ihtiyacımız olunca kadro talebinde bulunuruz.” dedi.

KAMUPERSONELİ.NET – ÖZEL HABER

Bir Yorum

  1. E-G ehliyetlerine sahibim eskavatör -Bekoloder- ve foklift kullanma sertifikalarım var 3çocuk babasıyım ve orman bakanlığı bünyesinde çalışmaktan Onur duyarım

  2. İyi günler iyi çalışmalar niye Orman ve Su İşleri Bakanlığının yapmadığı alımlar için bir tepki yazısı yazmayı düşünmüyorsunuz acaba tüm diğer bakanlıklar yüzlerce binlerce alım yaparken 1 tane orman mühendisi alımı yapılmıyor yaptığı alımlar da 7 avukat 3 avrupa birliği uzmanı bakanlık battı mı acaba yoksa başka yerden gizliden alım mı yapılıyor bakanlığa bağlı orman genel müdürlüğü de doğa koruma ve milli parklar müdürlüğü de hiç orman mühendisi almadı neden niçin acaba akılda deli sorular kusura bakmayın saygılar.