Kamu Personelleri

Orman Genel Müdürlüğü Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliğinde Değişiklik

Orman Genel Müdürlüğü’nün Atama ve Yer Değiştirme yönetmeliğinde yapılan değişiklik Resmi Gazete’nin 30 ekim 2016 tarihli sayısında yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Orman Genel Müdürlüğü Personelinin Atama ve Yer Değiştirme Esaslarına İlişkin Yönetmeliğinde yapılan değişikliklere aşağıdan göz atabilirsiniz.

MADDE 1 – 13/10/2013 tarihli ve 28794 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Orman Genel Müdürlüğü Personelinin Atama ve Yer Değiştirme Esaslarına İlişkin Yönetmeliğin 4 üncü maddesinin birinci fıkrasının (ç) bendinde yer alan “sözlü” ibaresi “uygulamalı” şeklinde değiştirilmiştir.


MADDE 2 – Aynı Yönetmeliğin 15 inci maddesinin ikinci fıkrasında yer alan “sözlü” ibareleri “uygulamalı” şeklinde değiştirilmiştir.         

MADDE 3 – Aynı Yönetmeliğin 15/A maddesinin başlığında ve sekizinci, dokuzuncu ve onuncu fıkralarında yer alan “sözlü” ibareleri “uygulamalı” şeklinde değiştirilmiş ve sekizinci fıkranın (a) bendinde yer alan “bilgi” ibaresinden önce gelmek üzere “uygulamaya yönelik” ibaresi eklenmiştir.          

MADDE 4 – Aynı Yönetmeliğin 17 nci maddesinin dördüncü fıkrası aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir. 
“(4) Zorunlu olarak atamaya tabi olduğu halde belirlenen takvimde atanma talebinde bulunmayan veya atanma talebinde bulunduğu halde yapılan değerlendirmeye göre tercihine yerleşemeyen personelin atanmaları için, yer değiştirme kurulunca kurumun ihtiyaçları göz önüne alınarak atamaya yetkili amire teklifte bulunulur.” 

MADDE 5 – Bu Yönetmelik yayımı tarihinde yürürlüğe girer.

MADDE 6 – Bu Yönetmelik hükümlerini Orman Genel Müdürü yürütür.

Orman Genel Müdürlüğü personel alımlarından, gündemdeki haberlerden, son dakika haberlerinden ve çok daha fazlasından anında haberdar olmak için kamupersoneli.net’in mobil uygulamasını indirebilirsiniz.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA