Kamu Personelleri

Orman Mühendisleri Bakan Eroğlu'ndan Atama Müjdesi Bekliyor !

ORMAN MÜHENDİSLERİ ATAMA BEKLİYOR !!!

Atama bekleyen binlerce orman mühendisi kurumların ilana çıkmasının ardından seslerini yeniden duyurmak istiyorlar. Orman mühendisleri Orman Haftasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan da atama müjdesi beklediler. Ancak orman mühendisleri istedikleri kadroya henüz ulaşamadılar.

Bilindiği gibi Karayolları Genel Müdürlüğü personel alım ilanına çıktı. Ayrıca hala gündeme getirmeye devam ettiğimiz Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı personel alım ilanı beklenmektedir. Bununla beraber Sağlık Bakanı recep Akdağ 12 bin 500 sağlık personeli alımının yapılacağını ifade etti.

ORMAN MÜHENDİSLERİ SESLERİNİ DUYURUYOR 

Hal böyle olunca orman mühendisleri de çeşitli sosyal medya platformlarında seslerini duyurmaya devam ediyorlar. Orman mühendisleri sitemize yaptıkları geri bildirim ve yorumlarda atma beklediklerini belirtiyorlar. Daha önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ilan edilen ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından yürütülen Milli İstihdam Seferberliğine katılmayan kurumlar olduğunu haber yapmıştık. Konu ile ilgili olarak Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu bir açıklama yapmıştı. Bakan Eroğlu açıklamasında “Her sene kadro veriliyor hükümet tarafından, biz de açıklıyoruz. İmtihanla KPSS ile alınıyor. Sınavı kazanan kadroyu alıyor. Herhalde önümüzdeki günlerde açıklanacak. Referandumdan sonrasına kalır diye tahmin ediyorum.” ifadelerine yer verdi. 

İSTİHDAM SEFERBERLİĞİNE KATILMAYAN KURUMLAR

Milli İstihdam Seferberliğine katılmayan kurumların olduğu haberi, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı personel alım ilanının beklendiği haberi ve orman mühendislerinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan kadro talebi haberini aşağıda ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz. 

İşsiz Orman Mühendisleri Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Atama Müjdesi Bekliyor >> Haberin detayları için tıklayınız. 

Sayın Bakanım, Bugün Günlerden GTHB Olsun! >> Haberin detayları için tıklayınız. 

Sayın Cumhurbaşkanım, Atama Yapmayan Kurumlar Var! >> Haberin detayları için tıklayınız. 

Kamupersoneli.net – ÖZEL HABER

Bir Yorum

  1. teşekkürler haber için inşAllah orman ve su işleri bakanlığımız bir an önce alım ilanına çıkar bekliyoruz müjde…

  2. orman ve su işleri bakanlığımızdan artık alım ilanı vermesini bekliyoruz orman mühendisleri olarak teşekkürler haber için…

  3. bakanlığımızdan artık alım ilanı bekliyoruz lütfen bir açıklama yapılsın saygılar…

  4. orman ve su işleri bakanlığımızdan müjde bekliyoruz artık aylardır alım ile ilgili açıklama bekliyoruz orman mühendislerine en az 500 kadro istiyoruz

  5. orman ve su işleri bakanımızdan artık alım müjdesi bekliyoruz…

  6. orman mühendisleri çok sabretti artık müjde verilsin lütfen bakanlığımızdan alım ilanı bekliyoruz..!

  7. atanamayan gıda mühendisleri cumhur başkanından atama müjdesi bekliyorlar

  8. orman mühendislerine bu yıl 2017 yılı için sadece 5 kadro verilecek diye duyumlar geliyor gerçekten bu doğruysa yazık 10.000 mezun işsiz orman mühendisi 2016 kpss ye girdi eğer 5 kişi alınacaksa bu iddia doğruysa kapatalım 12 orman fakültesini gerek yok…!!!

  9. orman ve su işleri bakanımızdan artık net bir açıklama bekliyoruz 2017 yılı için kaç orman mühendisi alımı planlanmaktadır umarım iddialar duyumlar doğru değildir sadece 5 orman mühendisi alınacak diye eğer doğruysa gerçekten yazık kadro müjdesi bekliyoruz aylardır inşAllah 5 kişi değildir bu kadro müjdesi..!!!

  10. orman ve su işleri bakanlığı ne zaman bir açıklama yapmayı düşünüyor acaba orman mühendisleri perişan haldeler 2016 kpss yapılalı 11 ay oldu bekle bekle nereye kadar…!!!

  11. orman ve su işleri bakanlığı ne zaman açıklama yapacak kpss 2016 yapılalı 11 ay oldu orman mühendisleri daha ne kadar bekleyecek artık bir açıklama yapılsın orman mühendisleri müjde bekliyor …!

  12. DİPLOMALİ 10.000 MEZUN ORMAN MÜHENDİSİ PERİŞAN HALDE EN AZ 500 KADRO İSTİYORUZ

  13. orman mühendisleri bekle bekle tükendi artık 2016 kpss yapılalı 11 ay geçti daha ne kadar bekleyeceğiz sınav yapıldığından beri sadece 9 kişi alındı koskoca 1 yılda 9 kişi sadece orman mühendisleri artık iyi sayıda bir alım ilanı bekliyor orman ve su işleri bakanlığından..!

  14. orman mühendisleri artık bir açıklama bekliyor müjde bekliyor orman ve su işleri bakanlığından…!

  15. di̇plomali 10.000 mezun orman mühendi̇si̇ kpss puanina göre en az 500 kadro i̇sti̇yor !!!

  16. orman mühendisleri mülakatsız kpss puanı ile en az 500 alım istiyor bu yıl artık müjde verilsin daha ne kadar bekleyeceğiz…!

  17. orman mühendisleri müjde bekliyor ne zaman verilecek kadro bizlere de alım ilanı bekliyoruz aylardır…

  18. malesef hala bekliyor orman mühendisleri bir açıklama yapılmadı acaba ne kadar daha bekleyeceğiz kadro alım atama için…!

  19. hala bekliyoruz atama bekleyen orman mühendisleri ne zaman atanacağız..?

  20. nisan dı mayıs oldu mayıs ta geçer haziran oda geçer temmuz böyle geçecek sanırım 2017 yılı orman mühendislerinin ne suçu var atama bekliyoruz sadece…

  21. ne olacak bu atanamayan orman mühendislerinin hali daha ne kadar daha beklememiz gerekiyor …!!!

  22. bir açıklama yapmak bu kadar zor olmamalı kaç orman mühendisi ve ne zaman alım olacak zor sorular değil ama cevap yok malesef..!!!

  23. hala bekliyoruz acaba daha ne kadar bekleyeceğiz orman mühendisleri olarak bakanlık alım yapmayacak mı??

  24. 10.000 MEZUN ORMAN MÜHENDİSİ HİZMET ALIMININ DURDURULMASINI VE EN AZ 500 ATAMA YAPILMASINI İSTİYOR!!!! KPSS SINAVINA GİRDİK YÜKSEK PUANLAR ALDIK LÜTFEN SESİMİZİ DUYUN ARTIK PERİŞAN HALDEYİZ!!!

  25. hala müjde gelmedi kamupersoneli.net neden acaba niye alım olmuyor orman mühendisleri perişan haber yapacak mısınız tekrar..!?!