Kamu Personelleri

PTT 1750 Personel Alımı Başvuru Sonuçları Açıklandı !

PTT, geçtiğimiz günlerde Devlet Personel Başkanlığı aracılığıyla 1113 gişe ve büro görevlisi, 637 dağıtıcı personel alımı yapacağını duyurdu.

PTT personel alım ilanına başvurular 18 Nisan- 23 Nisan 2017 tarihleri arasında PTT resmi sitesi üzerinden alındı.

23 Nisan 2017’de sona eren PTT personel alımı başvuru sonuçları açıklandı. 

Sözlü sınava, KPSS puanı ve tercihleri esas alınarak en yüksek puandan başlamak üzere ilan edilen pozisyon sayısının dört katı aday çağrılacak olup, son adayla aynı puana sahip olan adayların tamamı sözlü sınava alınacaktır. Sözlü sınav yeri, tarihi bilahare açıklanacak olup Şirketimizin internet adreslerinde ilan edilecek ve ayrıca cep telefonlarına SMS, mail adreslerine e-posta gönderilecektir.

Sözlü sınava adaylar fotoğraflı ve onaylı T.C. numarasını gösteren bir kimlik belgesi (nüfus cüzdanı, ehliyet, pasaport vb.) ile girebilecektir. Ayrıca; dağıtıcı adayları B ve A2 sınıfı sürücü belgelerinin asıllarını ibraz edeceklerdir. (B ve A2 Sürücü Belgelerinin olmaması halinde, bunlara ilişkin Motorlu Taşıt Sürücü Sertifikalarının fotokopileri ile geçici sürücü belgesini ibraz etmeleri gerekmektedir.) 

Sınav notu; KPSS puanı ile sözlü sınav notunun aritmetik ortalamasından oluşacaktır. 5- Sözlü sınava katılanlar, ilan tarihinden itibaren yedi gün içerisinde sınav sonuçlarına yazılı olarak itiraz edebilecektir. Sınav kurulu tarafından itirazlar en geç on beş gün içinde incelenip, sonuç ilgiliye bildirilecektir. 6- Sınav notu en yüksek olandan başlamak üzere ilan edilen pozisyon sayısı kadar atama yapılacaktır

Bir Yorum

  1. 62 puan ile alım yapan ptt şimdi 68 puan ile yüzlerce aday yerleşemedi resmen rezalet 4 katı kadar mulakata çağrılırken şimdi 3 katı kadar çağırıyorlar ve puan 62den 68e yükseldi

  2. Sonuçlara ulaşamıyorum herhangi bir bilgilendirme mesajı da almadım ne yapmalıyım