Kamu Personelleri

PTT 2500 Personel Alımı Yapacak!

Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT) için farklı kadrolarda 2500 personel alımı yapılacağı açıklanmıştı. Kamupersoneli.net olarak yaptığımız haberler sonrasında Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan alım tarihini açıkladı. 

PTT 2500 PERSONEL ALIM TARİHİ BELLİ OLDU

Binlerce memur adayının merakla beklediği PTT personel alımları için tarih netleşti. Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT) farklı kadrolarda bünyesine katmak için 2500 personel alımı yapacağını açıklamıştı. PTT personel alımının ilana çıkmasını ve başvuruların başlama tarihi ise net değildi. Bu konuda adaylara müjdeli haberi ise Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan verdi. Bakan Arslan PTT personel alımları ile ilgili olarak “15 Ağustos itibariyle başvuruları alacağız” ifadelerini kullandı. Ulaştırma Bakanı Arslan yapmış olduğu açıklamasında, başvuruların tamamlanmasının ardından adayların puan sıralamasına göre listeleneceğini ve mülakata çağrılacaklarını vurguladı. 

Kamupersoneli.net – ANKARA

 

Bir Yorum

  1. Yine iibf iller mi başvurcak yoksa P3 ile bütün bölümler basvurabilecek mi ?

  2. 1975 ipsala doĝumluyum önlisans sigortacılık mezunuyum ptt de çalişmak istiyorum.

  3. Bende birşeyler söylemek istiyorum benim kızım3yıl oldu Üniversiteyi bitireli ama malesef Carfusada kasiyer olarak çalışıyor.Kızım2yıllık Lojistik okudu nereye basvursa4 yıllık yada farklı bahaneler onu açık ilerde tutulan bir meslek dediler tercih etti çocuklarımız ama boşuna okumuşlar.sözüm kısaca postanelerdede lojistik bölümü var ama işçi almıyorlar hastanelerde de var ama kontenjan yok iş istiyoruz iş.

  4. Her bölümden alım yapılması gerekmez mi bi ilkokul öğretmeni zihinsel engelliler öğretmenliğine memurluğa geçiş yapıyorda eğitimini göreve başladıktan sonra alıyor bu alımda neden sadece belli bölümler ?

  5. Ziraat Fakültesi mezunuyum. okulu bitirir bitirmez iş bulurum ümidiyle askere gittim geldim. 3 yıldır boştayım. devlete kyk kredi borcum vardı. güç bela ödedim. artık insan içine çıkasım gelmiyor. Çünkü 3 yıldır işsizim.

  6. Ulan bu ptt sürekli 2..3 bin eleman Alımı yapıyor onuda hiç duyulmamis kendi bölümlerinden yaparken , şu diğer koca koca kurumlara ne oldu adalet Bakanlığı 1 kişi ilanı verdi zorla oda her bölümden alım yaptı avucumuzu yalàdık lise mezunları şoför oldu adliyelerde biz güvenlikde asgari ücrete çalışıyoruz bu dünyanin adaleti yok gerçekten de ,şimdi yine 2.500 kişi ilanı var oda yine pttden ve yine bi kaç abuk zubük bölümleden mezun okumuşlardan alıp beni çıldırtacak

  7. Ya ne our ben Bunu bekledim hep buna gore hazirlandim KPSS ye ehliyeti bile aldim hazir ettim bolum sarti koymayin

  8. Bu ilanlara başvuru nereden yapılıyor her şeyi zor hale getirdiler.